Lowrance Eagle 7" TS Karttaplotteri kaikuluotain Tripleshot HD anturilla

Etusivu > KAIKULUOTAIMET JA KARTTAPLOTTERIT

Lowrance Eagle 7" TS Karttaplotteri kaikuluotain Tripleshot HD anturilla
Tuotekoodi
NLW49631
Toimituskulut alk.
699,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Lowrance EAGLE on kalastukseen ja veneilyyn suunniteltu monitoimilaite, jonka käyttö on sulavaa tehokkaan suorituskyvyn, monipuolisten kaikuluotaustekniikoiden sekä tarkan ja kirkkaan IPS näytön ansiosta. EAGLE sarjasta löytyvät automaattisesti säätyvän kaikuluotaimen, SideScan- ja DownScan Imaging -tekniikoiden lisäksi myös FishReveal-toiminto, joka helpottaa kalojen havaitsemista hyödyntämällä Lowrance CHIRP -luotaimen ja DownScan Imaging -tekniikan edut yhdellä näytöllä. EAGLE käyttää täysin uusittuja SlitShot HD tai Tripleshot HD -kaikuantureita, jotka tuottavat ruudulle äärimmäisen tarkan kuvan vedenalaisista näkymistä. EAGLE sarjasta löytyy myös reaaliaikainen Genesis Live-kartoitus, jonka avulla kartoitat parhaat kalastuspaikkasi sekä tuntemattomat vesialueet reaaliajassa. Voit luodata ja tallentaa omaa karttaa suoraan C-MAP karttakortin päälle tai tyhjälle muistikortille.

Lowrance EAGLE on todella helppokäyttöinen ja monipuolinen kaikuluotain/karttaplotteri kalastukseen sekä kaikenlaiseen vesillä liikkumiseen. EAGLEN IPS-näyttö tarjoaa erittäin kirkkaan ja helposti tulkittavan kuvan kaikissa olosuhteissa ja jopa suorassa auringonpaisteessa. EAGLEN uuden IPS näytön ansiosta kuva pysyy kirkkaana myös polarisoidut aurinkolasit silmillä. EAGLE tarjoaa käyttöösi tiedot, joita hyödyntämällä veneilysi vesillä on turvallista ja nautinnollista. Voit tarkkailla helposti samalta näytöltä karttaa, kaikuluotainta, syvyyslukemaa, sijaintitietoa, akun jännitettä ja veneen muita kriittisiä tietoja, joten saat nopean katsauksen vallitsevasta tilanteesta.

EAGLEN täysin automaattisesti säätyvän kaikuluotaimen ansiosta voit keskittyä nyt entistä enemmän kalastamiseen sekä veneen hallintaan ja käyttää vähemmän aikaa säätöjen tekemiseen. Laite säätää automaattisesti asetuksia muuttuvien olosuhteiden mukaan ja takaa siten aina parhaan mahdollisen luotainkuvan. Uuden kiertämällä lukittuvan liitinjärjestelmän ansiosta johdot pysyvät varmasti paikoillaan muuttuvissa sääolosuhteissa ja siksi EAGLEN asentaminen on helppoa sekä nopeaa.

Lowrance Splitshot HD anturi sopii täydellisesti kalastajalle, joka haluaa tarkan näkymän veneen alta. Anturissa on tehokkaat ja hyväksi todetut Lowrancen CHIRP-taajuudet sekä DownScan Imaging ja FishReveal -tekniikat.

Lowrance Tripleshot HD 3-in-1 kaikuanturi sopii täydellisesti kalastajalle, joka haluaa kaikki toiminnot kätevästi yhdessä kaikuanturissa. Se sisältää laajakulmaisen korkeataajuisen CHIRP-luotaimen sekä erittäin tarkat kuvat kalojen piilopaikoista tarjoavat SideScan-, DownScan Imaging ja FishReveal -tekniikat.

Ominaisuudet:

- Kirkas 7 tuuman IPS näyttö
- Älykäs FishReveal-näkymä
- Reaaliaikainen Genesis Live kartoitus C-MAP-kartan päälle tai tyhjälle muistikortille
- Lowrance Tripleshot HD 3-in-1 -kaikuanturi, jossa on korkea CHIRP-taajuus, SideScan-, DownScan Imaging ja FishReveal -tekniikat
- Uudet kaikunäkymien väripaletit
- Automaattiset säätyvä kaikuluotain
- Helppokäyttöiset, Suomenkieliset valikot
- Optimoitu näppäimistö ja tärkeimpien toimintojen käyttö yhdellä kosketuksella
- Karttavaihtoehtoina C-MAP, C-MAP Genesis tai Navionics
- MicroSD-korttipaikka (32gb max)
- Esiladattuna maailmanlaajuinen peruskartta
- Tallennustila: 3000 reittipistettä, 100 reittiä & 100 jälkeä
- Helppo pika-asennusteline ja mahdollisuus uppoasentaa
- Vedenpitävyysluokka IPX7, kortinlukijan kansi suljettuna
- 7" Näytön tarkkuus 800 x 480, kirkkaus 1000 NITS
- Käyttölämpötila alue -15 C - +55C
- Käyttöjännite 12v DC (10.8-17VDC)
- Tyypillinen virrankulutus 7" laitteella 0,55A

Kielivaihtoehdot: Suomi, Ruotsi, Englanti (UK & US), Afrikaans, Tanska, Saksa, Espanja, Ranska, Kreikka, Islanti, Italia, Hollanti, Norja, Portugali (Brasilia & Portugali)

Pakkaus sisältää:

- Lowrance EAGLE yhdistelmälaite
- Tripleshot HD 3-in-1 kaikuanturi
- Asennusteline
- Virtajohto ja sulake
- Englanninkieliset käyttöohjeet (Suomenkieliset käyttöohjeet ladattavissa www.lowrance.com)

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille