Rapala Crushcity The Stingman 4"

Etusivu > JIGI KALASTUS > Jigit > RAPALA

Rapala Crushcity The Stingman 4"
Tuotekoodi
NRP49197
Toimituskulut alk.
Auy
Auy
motoroil chartreuse
motoroil chartreuse
arkansas shiner
arkansas shiner
5,95 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Rapala Crushcity The Stingman - on upea litteäpyrstöinen heittojigi ahvenelle ja kuhalle. Jigi soveltuu loistavasti pohjalinjan jigaukseen, mutta toimii erityisen hyvin myös dropshot-koukussa sekä traileri-jiginä chattereihin ja spinnereihin! Upeat värit ja hyvin hienostunut kevyt uinti tekevät tästä jigistä todellisen yllättäjän. Varsinkin, kun ahvenet ja kuhat ovat passiivisella tuulella, on tämä jigi parhaimmillaan juuri silloin houkuttelemaan kalat iskuun!

Tämä koko on erityisen hyvä isolle ahvenelle ja kuhalle. Viehe painaa vain 4,5g, joten saat sen elämään helposti hyvinkin pienellä liikkeellä. Huomioi, että tätä jigiä käytetään myös talvikalastuksessa.

The Stingman jigissä on erittäin voimakas tuoksu ja siksi suosittelemme, että jigejä ei oteta turhaan pois paketistaan, jotta jigin tuoksu ei laimenisi. Jigin vastaosa on suolattu joka tekee jigin vatsasta kimmoisan ja suolauksen ansiosta kala pitää kiinni jigistä kauemmin.

Rapala Crushcity The Stingman lisätiedot:
Pituus: 10cm
Paino: 4,5g
3kpl pakkauksessa
Täydellinen Drop Shot kalastukseen
Suolattu vatsaosa
Voimakas tuoksu
Tasapainoinen Uinti
Talvikalastukseen sopiva

Smart injection technology - yhdistää kustomoituja värejä, hileitä, suolaa ja hajua. Ne ovat lisätty tarkasti oikeaan paikkaan täydellisen presentaation aikaansaamiseksi

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille