Savage Gear SG2 avokelavapa

Etusivu > KEVÄT OUTLET > Avokelavavat

Savage Gear SG2 avokelavapa
Tuotekoodi
NSV48521
Toimituskulut alk.
9` / 274cm 7-25g
44,50 €
89,90 €
Micro game 6`6 / 1,5g-5g
39,50 €
79,90 €
Micro game 7` / 213cm 1,5-5g
39,50 €
79,90 €
Light game 7`3" / 3-10g
39,50 €
79,90 €
kpl

Savage Gear SG2 on kattava sarja erityyppisiä vapoja lukemattomiin kalastustarkoituksiin. Koko SG2 vapasarjaa yhdistävät kevyet ja vahvat Japanilaiset Toray:n hiilikuituaihiot, ergonomisesti muotoillut EVA-kahvat ja tietysti erinomainen tasapaino ja tuntuma!

SG2 MICRO GAME
Savage Gear SG2 Micro Game vavat on suunniteltu kaikista herkimpiin ja kevyimpiin kalastusmuotoihin micro -kokoluokan vieheillä. Täydellisiä vapoja microjigeille, pikkuvaapuille ja esimerkiksi pienille lipoille. Micro Game vavoilla kevyimmätkin vieheet saavat kyytiä ja kalojen väsyttäminen on todellista nautintoa!

SG2 ULTRA LIGHT GAME
Savage Gear SG2 Ultra Light Game vavat on suunniteltu pienille vieheille ja herkkyyttä vaativaan kalastukseen. Täydellisiä vapoja pienille jigeille, crankbaiteille, lipoille, lusikoille ja blade vieheille. Ultra Light Game vavat ovat todellisia herkutteluvapoja esimerkiksi ahvenen ja jalokalojen pyyntiin.

SG2 LIGHT GAME
Savage Gear SG2 Light Game vavat on suunniteltu pienille ja keskikokoisille vieheille. Täydellisiä vapoja pienemmille jigeille, crankbaiteille, lipoille, lusikoille ja blade vieheille, Carolina rigeille jne. Light Game vavat ovat todellisia herkutteluvapoja esimerkiksi ahvenen, kuhan ja jalokalojen pyyntiin.

SG2 MEDIUM GAME
Savage Gear SG2 Medium Game vavat on suunniteltu keskikokoisille vieheille. Medium Game vavat on suunniteltu erityisesti jigikalastukseen, crankbaiteille, lipoille, lusikoille ja blade vieheille, Carolina rigeille jne. Napakat ja tunnokkaat Medium Game vavat ovat loistavia vapoja esimerkiksi ahvenen, kuhan ja hauen jigikalastukseen. Pidemmät versiot ovat omiaan taimenen kalastuksessa!

SG2 POWER GAME
Savage Gear SG2 Power Game vavat on suunniteltu suurille vieheille ja suurten kalojen pyyntiin. Pitkäheittoinen ja voimakas vapa shadeille, swimbaiteille, spinnerbaiteille, jerkeille, vaapuille ja lusikoille. Power Game vavat ovat loistavia vapoja monipuoliseen hauenkalastukseen, eikä aihiosta lopu ruuti kesken suuremmankaan kalan pyristelyistä.

SG2 DROP SHOT SPECIALIST
Savage Gear SG2 Drop Shot vapa on suunniteltu nimensä mukaisesti erityisesti Drop Shot kalastukseen. Täydelliseksi viritetty vapa optimaalisella tunnokkuudella ja suorituskyvyllä. Todella herkkä huomiokärki välittää ujoimmatkin tärpit. Drop Shot vapa soveltuu loistavasti ahvenen ja kuhan Drop Shot kalastukseen.

SG2 BIG BAIT SPECIALIST
Savage Gear SG2 Big Bait vapa on suunniteltu suurille vieheille ja suurille kaloille. Big Bait vavan action ja kahvojen pituudet on suunniteltu siten, että jättikokoisten vieheiden heittäminen olisi mahdollisimman kevyttä ja nautinnollista. Painavien vieheiden heittämisen lisäksi Big Bait vapa on luonnollisesti suunniteltu myös suurten ja voimakkaiden kalojen tartutukseen ja väsytykseen. Big Bait on loistava vapa raskaaseen hauenkalastukseen esimerkiksi shadeille, swimbaiteille, spinnerbaiteille sekä jerkeille.

• Japanilaiset Toray 24/30 ton hiilikuituaihiot
• Seaguide® CCS (Coil Control System) ruostumattomasta teräksestä valmistetut vaparenkaat SiN (Piinitridi) sisärenkaalla
• Ergonomisesti muotoillut EVA-kahvat
• Alien Lock down kelakiinnikkeet
• “Ready to Fish” vapapussi

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille