Daiwa Tatula 200

Etusivu > KELAT > Hyrräkelat

Daiwa Tatula 200
Tuotekoodi
NDW48121
Toimituskulut alk.
Tatula 200H oikeäkätinen
199,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
229,00 €
alennus
13 %
säästö
30,00 €
kpl

Uudelleen muotoiltu Daiwa Tatula 200 on loistava valinta hauenkalastukseen, kun halutaan säilyttää kalastussetin keveys. Tatula -mallisto on jo muodostunut käsitteeksi ja Tatula 200 -hyrräkela on uusi lisäys Tatula -kattaukseen. Se tarjoilee tasapainoisen kokonaisuuden voiman ja keveyden väliltä. Tatula 200 runko on valmistettu alumiinista, jolloin kela on sekä kevyt, että kestävä. Runko on jämäkkä, mutta kuitenkin mukava pieniinkin käsiin.

Tatula 200 koneistona toimii Daiwa Digigear, mikä on tunnettu silkkisen pehmeästä ja tarkasta toiminnastaan. Paineen alla Digigear kestää ja antaa sinulle lisää vääntövoimaa, vaikka siiman toisessa päässä ennätyskalasi vääntäisi vastaan. Tatulan heitto-ominaisuuksia on myös parannettu. Tatula 200 -mallissa on Daiwan Magforce Z -heittojarru erinomaisen heitettävyyden takaamiseksi. Magforce Z-heittojarrua on helppo säätää jokaisen kalastajan taitotasoon sopivaksi.

Tatula 200 -kelassa on myös loistava T-Wing System -siimanohjain. Daiwa TWS on valovuosia edellä perinteisiä siimanohjaimia. TWS -siimanohjaimen T -muotoinen ohjain antaa siiman lentää vapaammin heitettäessä. Tällöin siimaan ei muodostu teräviä, heittämistä hidastavia kulmia. Kelattaessa TWSn ohjain sulkeutuu, jolloin siima puolautuu tasaisesti puolalle. TWS ehkäisee myös tehokkaasti siimasotkujen, eli backlashien syntymistä.

Daiwa Tatula 200 on myös aloittelevan hyrräkalastajan valinta, sillä siitä löytyy Daiwan uusi innovaatio, Zero Adjuster . Zero Adjuster tarkoittaa käytännössä, että Tatula 200 hyrräkelan puola-asetus on tehtaalla valmiiksi optimiin säädetty, eikä kalastajan tarvitse säätää puolan herkkyyttä erikseen. Sopii toki myös pidempäänkin kalastaneille, kun halutaan nimenomaan kalastaa, eikä huolehtia kelan säädöistä. Kalaa väsyttäessä on hyvä vääntövoima oleellinen osa kelan toimivuutta. Daiwa Tatula 200 -kelassa on 100mm Swept -kampi, joka tuo kalastajan käyttöön maksimaallisen väännön ja voiman.

Uudelleen suunnitellut Soft Touch -nupit parantavat kelan käyttömukavuutta kylmässäkin säässä kalastettaessa ja niistä saa hyvän otteen. Älä anna kevyen ulkomuodon hämätä - Tatula 200 on täyttä voimaa.

Ominaisuudet:

• TWS T-Wing System siimanohjain
• Magforce Z Cast Control heittojarru
• Alumiinirunko ja sivulevy
• Mattamusta viimeistely
• Soft Touch kammennupit

Välitys 6,3:1

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille