TFO Axiom II 9" #5

Etusivu > CYBER WEEK > Perhokalastus

TFO Axiom II 9" #5
Tuotekoodi
NTF40779
Toimituskulut alk.
199,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
494,00 €
alennus
60 %
säästö
295,00 €
kpl

TFO:n Axiom II vapa on voimakas olematta silti tunnoton. Vapa mukautuu hyvin erilaisiin heitto- ja kalastustilanteisiin. Vapaa luonnehditaan kolmiulotteiseksi, koska heittämisen lisäksi A2 vapa on etevä sekä kalan tartuttamisessa että rantauttamisessa.

Axiom II vapojen suunnittelu ja materiaalit toimivat monenlaisilla heittotyyleillä. Oli heittomieltymys sitten lyhyt ja voimakas tai pitkä ja rauhallinen, niin Axiom II vapa mukautuu heittotyyliin eikä kalastajan tarvitse mukautua vapaan. Axiom II aihioon on kerrostettu kevlaria, mikä ehkäisee vavan muodonmuutoksia. Vaikka heitto olisikin voimakas tai terävä, vapa vaimentuu ja palautuu nopeasti. Aihio on TFO:n omaa kehitystä ja sen patentointi on vireillä.

A2 design siirtää heittoliikkeen ja vapaan latautuneen energian erittäin tehokkaasti siimaan. Vapa onkin tässä tehokkain mitä TFO:n legandaariset suunnittelijat ovat ikinä testanneet. Vapa on helppo ladata ja se vapauttaa latautuneen energian nopeasti, josta seuraa hyvä heittotarkkuus. Vapa ei jää väpättämään heittoliikkeen päättyessä. Axiom II vavat ovat pehmeitä ja tehokkaita heittotyökaluja.

Vavan aihio on kuultava ja tumman oliivin vihreä. Sidokset ovat aihion sävyiset. Vaparenkaat ovat Tactical Series --laatua, ja snaket ovat kromatut. Ergonomiset kädensijat ovat flor-laadun korkkia. Vitosluokan vavassa on sikarimallinen kahva ilman buttia, ja luokissa 6-8 on butilliset full wells kahvat. Luokkien 9-12 vavoissa on savunharmaa alumiininen kelakiinnike. Axiom II vavoissa on kohdistuspisteet, jotka helpottavat vavan kokoamista. Vavoissa on nyt uutuutena myös kelan kiinnittämistä helpottava merkintä.

Axiom II vavan mukana tulee vapapussi ja vapaputki. Temple Fork Outfitters perhovavoilla on varaosapalvelu.

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille