Vision Hero

Etusivu > PERHOKELAT

Vision Hero
Tuotekoodi
NVS43846
Toimituskulut alk.
#3-5 Hero Nymph & Dry
119,00 €
#4-6 Hero
119,00 €
kpl

Vision Hero perhokelat ovat maltillisen hintainen, mutta erittäin tyylikäs kelaperhe. Näissä osittain koneistetuissa keloissa on silkinpehmeä ja tehokas levyjarru, joka koostuu yhteensä viidestä hiilikuitu- ja teräslevystä. Pienemmissä malleissa on helppo pyöritettävä puolan irroitus, kun isoimmassa lohikelassa on näppärä ja toimiva ulos työnnettävä pop-out puolan kiinnitys, joka on vesitiivis. Be a hero and fish with a Hero.

Vision Hero Reels- lisätiedot:

Laajakehäinen design
CNC viimeistelty puristevalu tekniikaalla valmistettu puola ja runko
Jarru koostuu hiilikuitu- ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuista levyistä
Helppo kätisyyden vaihto
Hero perhokeloilla on valmistajan myöntämä 1 vuoden takuu
NYMPH & DRY – Tämä sankari on parhaimmilla vapaluokissa #3-5 perinteisillä wf-siimoilla tai erityisesti nymfikalastukseen valmistetuilla siimoilla sekä perukkeilla. Kela on erittäin laajakehäinen ja kapeampi puola helpottaa siiman tasaista puolautumista. HUOM! Tässä kelassa on suljettu ulkokehä, joka estää ohuita etenkin moderneissa nymfitekniikoissa käytettyjä perukkeita pujahtamasta väärin väleihin. ¨
46 ja 79 Standard – ovat malliston yleiskeloja, jotka sopivat hienosti useimpiin kalastustilanteisiin. 4-6 kela hoitaa normaalit jokikalastus- sekä kevyemmän seisovanveden kalastustilanteet leikiten ja siihen mahtuu jopa kelluva WF6 heittosiimat. 7-9 on edellisen isoveli, joka käy kaikkeen petokalojen kalastukseen hyvällä siimakapasiteetillä.

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille