Kalapele Kesseli 82mm

Etusivu > PILKINTÄ > Pilkit > Kalapele

Kalapele Kesseli 82mm
Tuotekoodi
NKL43501
Toimituskulut alk.
Väri 4
Väri 4
16,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Valmistajan vinkit Kesselin uittamiseen,

1. Terävä, suht lyhyt nyppäsy ja kesseli liukuu melko lyhyen matkan. Menossa voi jopa olla hieman levotonta heiluntaa, sitten miettii hetken että mitä pitäs tehdä ja kääntyy nopeasti, palaten hieman viistäen takas keskelle.

2. Rennolla, hieman kiihtyvällä ja semmosella normaali mittasella vedolla Kesseli lähtee melko pitkään lentoon. Ennen kääntöpistettä hieman empii ja kääntyy suht pehmeästi, palaten viistäen takas keskelle.

3. Ehkä se tärkein juttu tuli täs vielä eilen koeuitellessani kapuloita. Vedon jälkeen on erittäin tärkeä pudottaa vavan kärki lähtö asentoon, niin että siima jää löysälle. Mikäli kärkee ei pudota alas jää siima "kantamaan" menoa ja uinti ei toteudu halutulla tavalla. Tämä on luultavasti monella sellainen huomaamaton "vika" tasurin uitossa. Parhaiten homma toimii kun käsi on tuettu esim jalkaan ja veto toteutetaan vain ranteella.

4. Pieni profiilinen tasuri kun kyseessä niin sanomattakin selvä, että pienehköjä lukkoja kannattaa kiinnittämiseen käyttää, sekä laakeroitua leikaria, minkä voi vaikka metrin tasurin yläpuolelle siimaan laittaa, niin ei sekään haittaa uintia.
Leikarillisella lukollakin ui kyllä, mut nää ny on näit hifistelyjä.
Fluorogarbon tapsiakin voi käyttää, mikäli meinaa haukivaaran olevan ilmeinen. Menohalut Kesseliltä siten hieman hidastuu, mutta sehän ei välttämättä huonoa tee. Itse ongin pääsääntösesti niin keposilla kuin lyijysilläkin suht venymättömällä 0,30mm monofiililla. Johon sit tarpeen vaatiessa, 0,40 fluorotapsin sidon hieman antamaan pelivaraa haukien kanssa.

Pituus: 82mm
Paino: 14g

tech

Katso myös

VMC värikoukku koko 8
VMC koukkuun valmistetut värikoukut. Värit ovat viimeisteltyjä. 
2,00 €
STROFT GTM BLACK 50m
Paras vaihtoehto pilkkijälle! Erottuu lunta ja vaaleaa jäätä vasten parhaiten. 
6,50 €
Eepe 7+
Eepe 7+ on yksi suosituimpia ja tehokkaimpia tasapainoja. Runko Pituus: 65mm (85mm)
Paino: n.15g. 
14,90 €
Nordic 10mm Volfram morri
Lisätiedot 
9,00 €
Puliukko Laiha-Pultsari
Todella upea kotimaisen käsityön taidonnäyte! Uskomattoman hieno viimeistely! Pitkäuintinen, vatsaevällä varustettu ja laadukkaat koukut. Runko 60mm (80mm) Paino... 
20,00 €
Trabucco T-Force Tournament Touch
Maailman vahvin monofil-siima? Rullassa 150m, Väritön. 
8,90 €
Va-Kina 60mm
Uusi malli! Hieno liukuva uinti ja kunnon koukut. Runko 60mm (80mm). Paino 10g. 
12,00 €
Antron Sparkle Dubbing
Antron Dubbing on maailman kuuluisin dubbing ja sitä on yritetty aina kopioida, mutta ne pitää edelleen pintansa yhtenä maailman suosituimmista dubbingina. Materiaalina Antron... 
2,50 €
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille