MotorGuide Xi3-55FW54 12V GPS + Tarvikepaketti

Etusivu > SÄHKÖMOOTTORIT

MotorGuide Xi3-55FW54 12V GPS + Tarvikepaketti
MotorGuide Xi3-55FW54 12V GPS + Tarvikepaketti
MotorGuide Xi3-55FW54 12V GPS + Tarvikepaketti
Tuotekoodi
101806
Toimituskulut alk.
1 499,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
1 749,00 €
alennus
14 %
säästö
250,00 €
kpl

MotorGuide Xi3 - Ominaisuudet:
Taivasankkuri
Kevyt ja helppokäyttöinen kaukosäädin
Tukeva lasku- ja nostomekanismi
Liitettävissä Lowranceen NMEA2000-verkon kautta
Saatavilla 12V / 55lb sekä 24V / 70lb
Sonar-malleissa lisäksi Lowrancen kanssa yhteensopiva kaikuanturi
Jalkapedaalimahdollisuus (myydään erikseen)
MotorGuide Xi3 -keulasähkömoottoreilla on 2 vuoden valmistajan myöntämä 2 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille.

MotorGuide Xi3 55lb FW 54" 12V GPS - MotorGuide Xi3 keulasähkömoottorit ovat Suomen suosituimmat keulasähkömoottorit ja nämä ovat kaikkien aikojen myydyimmät koneet. Xi3 keulakoneen ovat hinta-laatusuhteeltaan parhaita koneita mitä markkinoilla on saatavilla. MotorGuide Xi3:n taivasankkuri on äärimmäisen tarkka ja kaukosäädin erittäin helppokäyttöinen. Kahden GPS-antennin avulla Motor Guide PinPoint pitää myös veneesi oikeassa asennossa eikä anna sen pyöriä taivasankkuria käytettäessä muiden kilpailevien mallien tavoin. GPS-teknologiaa ohjataan langattoman ohjaimen avulla, joka sisältää seuraavat toiminnot: nopeuden lisääminen, nopeuden vähentäminen, kurssin lukitus, ankkurin/reitin tallennus muistiin, taivasankkuri, vakionopeudensäädin, potkuri päälle/pois päältä, kääntyminen vasemmalle, kääntyminen oikealle, käsinohjaus, toista reitti. Kahden GPS-antennin ansiosta voit myös tehdä ”step-by-step” -liikkumisen, eli kun painat esimerkiksi yhden kerran kaukosäätimestä oikealle keulasähkömoottori liikuttaa venettäsi 1,5m oikealle. Kun painat kymmenen kertaa oikealle, liikkuu veneesi 15m oikealle ja jää siihen kohtaa taivasankkuriin. Tämä on erittäin tehokas toiminto varsinkin jigikalalastajille, jotka sahaavat isompaa matalikkoa, kivikkoa tai syvänteen reunaa.

Markkinoiden tarkimpia taivasankkureita
Pieni käteen sopiva kaukosäädin jossa kaikki tärkeimmät toiminnot
Erittäin kätevä Step-by-Step toiminto liikkumiseen.
NMEA2000 verkkoon yhdistettävyys - kaikki MotorGuide keulasähkömoottorit on varustettu NMEA2000-liitäntämahdollisuus jolloin se saadaan keskustelemaan Lowrance kosketusnäytöllisten näyttöjen kanssa. Laitteiden yhdistämiseen tarvitset NMEA2000-Startet Kit ja MotorGuide Pinpoint Gateway tiedonsiirtokaapelin. Tämän jälkeen voit ohjata keulamoottoria Lowrancen näytöltä ja luoda keulakoneelle ajoreittejä tai käskeä pysymään taivasankkurissa tai liikkumaan ankkuripaikasta toiseen.

Yhdistettävissä Lowrancen näyttöjen kanssa, ohjaa, reititä ja pysy paikallasi taivasankkurissa
Voit lisätä näytön muistiin reittejä ja reittipisteitä, voit nimetä kaikki tunnistettavaksi ja tallenteesi pysyvät tallessa
FW vai SW? - Suomessa ei ole suurta merkitystä valitsetko freshwater (makean veden) vai saltwater (suolaisen veden) mallin, koska meidän merivesi on murtovettä, eli Suomenlahdessa alle 3g/kg ja Perämerellä 2g/kg. Tanskansalmessa suolapitoisuus on 20g/kg ja Atlantin puolella jo 35g/kg. Tanskansalmesta eteenpäin merialueella tulee aina käyttää SW mallia, mutta Suomessa sillä ei ole kovinkaan suurta merkitystä. Se mikä täytyy aina muistaa, on että SW mallissa keulakoneen alakerran maalaus on kovempi ja se kestää enemmän kolhuja ja että MotorGuiden SW malli on aina 60” pitkä ja FW on pääsääntöisesti 54” pitkä.

SW mallin rikipituus 60” / 152cm ja FW mallin rikipituus 54” / 137cm. FW 24V mallia saa myös 60” pitkänä ja kaikuanturilla
SW mallissa keulasähkömoottorin maalaus on kestävämpi kuin FW mallissa
Suomessa takuu säilyy vaikka käyttäisi FW mallia merivedessä
MotorGuide Xi3 -keulasähkömoottoreilla on valmistajan myöntämä 2 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille

Tarvikepaketti sisältää seuraavat tuotteet: metallisen pikajalustan (MotorGuide tai Patriot), 60A vesitiiviin automaattisulakkeen sekä vesitiiviin virtapistokkeen (naaras ja uros osa).
tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille