Guideline Elevation 10,6" #3 Nymph edition 6-osainen

Etusivu > PERHOVAVAT

Guideline Elevation 10,6" #3 Nymph edition 6-osainen
Tuotekoodi
NGD39275
Toimituskulut alk.
299,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
369,00 €
alennus
19 %
säästö
70,00 €
kpl

Guideline Elevation vavat hyödyntävät viimeisimpiä materiaali- ja valmistustekniikoita, käyttäen luontoa vähemmän kuluttuvia komponentteja sekä luoden aidosti innovatiivisia perhovapoja. Guideline on aloittanut matkan kohti kestävämmän kehityksen valmistusprosesseja tulevaisuuden vapavalmistuksessa. Uusien valmitusmenetelmien hyödyntäminen ei ole kuitenkaan haitannut vapojen suorituskykyä tai ominaisuuksia, koska materiaalivahvuuksia sekä aihion osien voimakkuutta voidaan kontrolloida entistä tarkemmin ja saada tarkemmin haluttu lopputulos. Elevation vavat ovat erittäin keveitä ja herkkiä sekä tarjoavat kestävimmät aihiot mitä Guidelinen keskihintaisissa vavoissa on koskaan ollut. Vavoissa on tasaisesti taipuva aihio, napakalla kärjellä sekä voimakkaalla tyvellä, joka tuo heittämiseen tunnokkuutta sekä voimaa sitä tarvittaessa. Elevation vavat ovat siis helppoheittoisia, mutta samalla suorituskykyisiä, moderneja sekä keveitä perhovapoja monentasoisille heittäjille.

Guideline Elevation Single Hand- lisätiedot:
Aihiot ovat mattapintaisia, hieman kiillotettuja ilman lisättyjä värejä, joka antaa vavoille tumman hiilikuitun harmaan ulkonäön. Tuotannossa veden sekaan joutunut hiilikuitujäte kerätään tankkeihin eikä vettä valuteta puhdistamattomana pois.
3A korkkikahvat ilman kumikorkkia, koska näin pystytään vähentämään epoksin määrää kahvoissa
Kelankiinnikkeen metalliosat ovat "clear eloksoituja", koska se on vähiten myrkyllisin tapa eloksointiin, kun käytetään alumiinisia kelakiinnikkeitä. Kromia (lyijy) tai maaleja ei ole käytettä eloksointi kylvyssä.
Aihioden pinnoitukset, vaparenkaiden sekä korkkikahvojen kiinnitykset on kaikki tehty vähemmän myrkyllistä epoksia käyttäen, joka on vähemmän haitallinen vapojen rakentajille tehtaissa sekä luonnolle.
Vavoissa yksijalkaiset vaparenkaat sekä KW tyylin stripper- renkaat. Renkaiden pinnoituksessa on käytetty kovaa pinnoitusta, ilman kromia joka sisältäisi lyijyä.
Vapaputken päällyste sekä vapapussi on valmistettu kierrätetystä REPREVE™ polyesteristä, joka on tunnettu ja laajasti käytetty kierrätysmateriaali jonka valmistuksessa käytetään mm. muovipulloja.
Vapaputki on valmistettu kierrätetystä polypropyleenistä ja vapaputket ovat keveitä sekä 20% ohuempia, joka vähentää kuljetuksesta aiheutuvia päästöjä sekä kuluja.

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille