Daiwa 21 Tatula TW

Etusivu > TARJOUKSET > Hyrräkelat

Daiwa 21 Tatula TW
Tuotekoodi
NDW32873
Toimituskulut alk.
Tatula TW 80H oik.
Tatula TW 81HL vas.
Daiwa Tatula 20 SV TW 103SH oikeakätinen
Daiwa Tatula 20 SV TW 103SH oikeakätinen
+229,00 €
259,50 €

Uudelleen muotoiltu Daiwa Tatula 100 on pienin ja kevyin Daiwa Tatula -hyrräkela koskaan. Tatula -mallisto on jo muodostunut käsitteeksi ja tässä uusin lisäys malliperheeseen. Höyhenenkevyt ja kompakti Tatula 100 sopii täydellisesti käteesi ja sillä on nautinto kalastaa kevyillä vieheillä.

Tatula 100 runko on valmistettu alumiinista, jolloin kela on sekä kevyt, että kestävä. Runko on jämäkkä, mutta kuitenkin mukava pieniinkin käsiin.

Tatula 100 koneistona toimii Daiwa Digigear, mikä on tunnettu silkkisen pehmeästä ja tarkasta toiminnastaan. Paineen alla Digigear kestää ja antaa sinulle lisää vääntövoimaa, vaikka siiman toisessa päässä ennätyskalasi vääntäisi vastaan.

Tatulan heitto-ominaisuuksia on myös parannettu. Tatula 100 -mallissa on Daiwan Magforce Z -heittojarru erinomaisen heitettävyyden takaamiseksi. Magforce Z-heittojarrua on helppo säätää jokaisen kalastajan taitotasoon sopivaksi.

Tatula 100 -kelassa on myös loistava T-Wing System -siimanohjain. Daiwa TWS on valovuosia edellä perinteisiä siimanohjaimia. TWS -siimanohjaimen T -muotoinen ohjain antaa siiman lentää vapaammin heitettäessä. Tällöin siimaan ei muodostu teräviä, heittämistä hidastavia kulmia. Kelattaessa TWSn ohjain sulkeutuu, jolloin siima puolautuu tasaisesti puolalle. TWS ehkäisee myös tehokkaasti siimasotkujen, eli backlashien syntymistä.
Daiwa Tatula 100 on myös aloittelevan hyrräkalastajan valinta, sillä siitä löytyy Daiwan uusi innovaatio, Zero Adjuster. Zero Adjuster tarkoittaa käytännössä, että Tatula 100 hyrräkelan puola-asetus on tehtaalla valmiiksi optimiin säädetty, eikä kalastajan tarvitse säätää puolan herkkyyttä erikseen. Sopii toki myös pidempäänkin kalastaneille, kun halutaan nimenomaan kalastaa, eikä huolehtia kelan säädöistä.

Kalaa väsytettäessä on hyvä vääntövoima oleellinen osa kelan toimivuutta. Daiwa Tatula 100 -kelassa on 90mm Swept -kampi, joka tuo kalastajan käyttöön maksimaallisen väännön ja voiman. Uudelleen suunnitellut Soft Touch -nupit parantavat kelan käyttömukavuutta kylmässäkin säässä kalastettaessa ja niistä saa hyvän otteen.

Välitys 7.1:1
Paino 190g
Jarruteho Max 5kg
Laakereita 7

215,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
249,00 €
alennus
14 %
säästö
34,00 €
kpl

Daiwa 21 Tatula 80 on upea uutuus hyrräkela Daiwalta! Daiwa 21 Tatula TW 80 hyrräkela on loistava valinta jigaukseen ja muiden kevyiden vieheiden heittelyyn. Tässä hyrrässä yhdistyvät kovuus, laatu ja kompakti koko. Voit luottaa Tatula-malliston laatuun myös tähän asti pienimmässä Tatula hyrrässä. Kela on varustettu Daiwan HYPER DRIVE DESIGN-tekniikalla ja Tatula 80 sopii myös suolavesikäyttöön.

Tatula 80 kelan puola on kapea, halkaisijaltaan 32 mm ja siinä on erittäin herkkä pyörimisvaste, jolloin saat vaivatta kevyenkin vieheen heitettyä. MAGFORCE-Z heittojarru mahdollistaa tasaisen heiton koko matkalla ja TWS-siimanohjain takaa sotkuttoman lopputuloksen. Voiko enää paremmaksi muuttua? Kyllä voi. Nimittäin Tatula 21 TW 80 kelassa on myös HYPERDRIVE DESIGN, minkä toiminnan huomaat käytännössä kelalla kelattaessa. Kelaus on erittäin sulavaa. Nämä kelapatentit ovat Daiwan huippuosaamista parhaimmillaan!

Ominaisuudet:
• Siimakapasiteetti n. 100m/0.29mm, tieto tarkentuu valmistajan ilmoittaessa lisätietoja
• 32mm alumiinipuola
• UTD kalastusjarru
• Magforce-Z heittojarru
• Varustettu 85 mm:n alumiinikahvalla
• Kammennuppi: High grip I-mallin nuppi
• Hyper Drive Digigear, Daiwan ainutlaatuinen vaihteistoteknologia
• Hyperarmed Housing, alumiinirunko, joka tukee lujasti sisäistä rakennetta ja takaa vääntymättömyyden kovissakin olosuhteissa
• Hyper tough clutch, kytkinjärjestelmä, jolla ei ole vain terävä päälle/pois kytkentä, vaan tasaisempi ja sulavampi suorituskyky. Siinä on lisäksi huippuluokan eristysrakenne
• TWS [T-Wing System], Daiwa TWS siimanohjain on valovuosia edellä perinteisiä siimanohjaimia. TWS -siimanohjaimen T -muotoinen ohjain antaa siiman lentää vapaammin heitettäessä. Tällöin siimaan ei muodostu teräviä, heittämistä hidastavia kulmia. Kelattaessa TWSn ohjain sulkeutuu, jolloin siima puolautuu tasaisesti puolalle. TWS ehkäisee myös tehokkaasti siimasotkujen, eli backlashien syntymistä
• Zero-adjuster "Nollasäädin", jarrujen asetukset on tehty mahdollisimman helpoiksi ja säädetty optimiin Daiwan tehtailla. "Zero-säätö" on mekanismi, jolla voit nauttia kalastuksesta mukavasti ilman taukoja

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille