Lowrance Hook Reveal 5" splitshot ice machine Pilkkiluotain

Etusivu > SYYSTARJOUKSET! > Elektroniikka

Lowrance Hook Reveal 5" splitshot ice machine Pilkkiluotain
Tuotekoodi
NLW24765
Toimituskulut alk.
499,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
699,00 €
alennus
29 %
säästö
200,00 €
kpl

HOOK Reveal Ice helpottaa pilkkikalastusta sekä veneilyä tehokkaan suorituskykynsä ja monipuolisten kaikuluotaustekniikoidensa avulla. Uudesta HOOK Reveal sarjasta löytyvät automaattisesti säätyvän kaikuluotaimen ja DownScan Imaging™ -tekniikoiden lisäksi nyt myös FishReveal™-toiminto, joka helpottaa kalojen havaitsemista hyödyntämällä Lowrance CHIRP -luotaimen ja DownScan Imaging™ -tekniikoita yhdellä näytöllä. HOOK Reveal sarjasta löytyy myös reaaliaikainen Genesis Live-kartoitus, jonka avulla löydät parhaat kalastuspaikat ja kartoitat tuntemattomat vedet reaaliajassa. Voit luodata ja tallentaa omaa karttaa suoraan C-MAP karttakortin päälle tai tyhjälle muistikortille.

HOOK Reveal Ice todella helppokäyttöinen ja monipuolinen kaikuluotain/karttaplotteri pilkkikalastukseen sekä kaikenlaiseen veneilyyn ja navigointiin. HOOK Revealin SolarMAX™-näyttö tarjoaa kirkkaan ja helposti tulkittavan kuvan päivänvalossa kaikissa olosuhteissa ja jopa suorassa auringonvalossa. HOOK Reveal tarjoaa käyttöösi tiedot, joita hyödyntämällä liikkuminen ja kalan paikantaminen jäälle on helppoa ja tehokasta. Voit tarkkailla helposti samalta näytöltä karttaa, syvyyslukemia, sijaintitietoja, akkujännitettä ja muita kriittisiä tietoja, joten saat nopean katsauksen vallitsevasta tilanteesta.

Automaattisesti säätyvän HOOK Reveal -luotaimen ansiosta voit keskittyä nyt entistä paremmin pilkkimiseen ja käyttää vähemmän aikaa säätöjen tekemiseen. Laite säätää automaattisesti asetuksia muuttuvien olosuhteiden mukaan ja takaa siten aina parhaan mahdollisen luotainkuvan.

-Värinäytöllinen pilkkisetti
-Karttaplotteri GPS
-5″ näyttö
-83/200kHz/CHIRP Pilkkianturi
-Pilkkipussi ja kaksi vieherasiaa
-Akku ja verkkovirta laturi

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille