Daiwa Tatula 20 SV TW 103SH oikeakätinen

Etusivu > KELAT > Hyrräkelat

Daiwa Tatula 20 SV TW 103SH oikeakätinen
Tuotekoodi
NTT36477
Toimituskulut alk.
229,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
259,50 €
alennus
12 %
säästö
30,50 €
kpl

Uudelleen muotoiltu Daiwa Tatula 100 on pienin ja kevyin Daiwa Tatula -hyrräkela koskaan. Tatula -mallisto on jo muodostunut käsitteeksi ja tässä uusin lisäys malliperheeseen. Höyhenenkevyt ja kompakti Tatula 100 sopii täydellisesti käteesi ja sillä on nautinto kalastaa kevyillä vieheillä.

Tatula 100 runko on valmistettu alumiinista, jolloin kela on sekä kevyt, että kestävä. Runko on jämäkkä, mutta kuitenkin mukava pieniinkin käsiin.

Tatula 100 koneistona toimii Daiwa Digigear, mikä on tunnettu silkkisen pehmeästä ja tarkasta toiminnastaan. Paineen alla Digigear kestää ja antaa sinulle lisää vääntövoimaa, vaikka siiman toisessa päässä ennätyskalasi vääntäisi vastaan.

Tatulan heitto-ominaisuuksia on myös parannettu. Tatula 100 -mallissa on Daiwan Magforce Z -heittojarru erinomaisen heitettävyyden takaamiseksi. Magforce Z-heittojarrua on helppo säätää jokaisen kalastajan taitotasoon sopivaksi.

Tatula 100 -kelassa on myös loistava T-Wing System -siimanohjain. Daiwa TWS on valovuosia edellä perinteisiä siimanohjaimia. TWS -siimanohjaimen T -muotoinen ohjain antaa siiman lentää vapaammin heitettäessä. Tällöin siimaan ei muodostu teräviä, heittämistä hidastavia kulmia. Kelattaessa TWSn ohjain sulkeutuu, jolloin siima puolautuu tasaisesti puolalle. TWS ehkäisee myös tehokkaasti siimasotkujen, eli backlashien syntymistä.
Daiwa Tatula 100 on myös aloittelevan hyrräkalastajan valinta, sillä siitä löytyy Daiwan uusi innovaatio, Zero Adjuster. Zero Adjuster tarkoittaa käytännössä, että Tatula 100 hyrräkelan puola-asetus on tehtaalla valmiiksi optimiin säädetty, eikä kalastajan tarvitse säätää puolan herkkyyttä erikseen. Sopii toki myös pidempäänkin kalastaneille, kun halutaan nimenomaan kalastaa, eikä huolehtia kelan säädöistä.

Kalaa väsytettäessä on hyvä vääntövoima oleellinen osa kelan toimivuutta. Daiwa Tatula 100 -kelassa on 90mm Swept -kampi, joka tuo kalastajan käyttöön maksimaallisen väännön ja voiman. Uudelleen suunnitellut Soft Touch -nupit parantavat kelan käyttömukavuutta kylmässäkin säässä kalastettaessa ja niistä saa hyvän otteen.

Välitys 7.1:1
Paino 190g
Jarruteho Max 5kg
Laakereita 7

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille