FAT FROG ACTIVE TARGET MOUNT

Etusivu > ERIKOISTUOTTEET

FAT FROG ACTIVE TARGET MOUNT
FAT FROG ACTIVE TARGET MOUNT
FAT FROG ACTIVE TARGET MOUNT
FAT FROG ACTIVE TARGET MOUNT
Tuotekoodi
NFT35920
Toimituskulut alk.
18mm putkella
22mm putkella
44,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Fat Frog Creations Active Target Mount - on sarja putkikiinnikkeitä liveantureille. Fat Frog kiinnike on suunniteltu yksi asia mielessä, tehdä mahdollisimman pieni ja siro putkikiinnike, ja näin ollen estää putken heilumista ajon aikana. Yli vuoden testijakson päätteeksi tuotiin ensimmäiset Fat Frog kiinnikkeet kauppoihin.

Fat Frog kiinnikkeellä varustetussa anturissa on enemmän kuin 40 % vähemmän pinta-alaa, kun verrataan alkuperäisiin putkikiinnikkeillä oleviin antureihin. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että veden vastus pienenee, tällöin voit käyttää anturitelineesi pyörimisherkkyyttä säätävää ruuvia löysemmällä, säilyttäen silti tukevan rakenteen.

Kiinnikkeet asennetaan putken alle kiinni, jolloin voit lyhentää putkestasi anturin verran pituutta, tämä vähentää jälleen veden vastuksesta telineelle tulevaa vipuvartta, estäen näin mahdollista kiinnitysruuvien aukeamista tai putken vääntymistä.

Fat Frog Mounts kiinnikkeellä varustetun anturitelineen voi nostaa käytännössä missä tahansa asennossa ajoasentoon, koska anturi ei tule putken sivulle eikä näin ollen osu veneen laitaan yhtä herkästi.
Kiinnikkeitä löydät käytännössä jokaiseen mahdolliseen putkeen, jopa profiiliputkiin.
Kiinnikkeet ovat valmistettu väkivahvasta polykarbonaatista erityisen kennorakenne-menetelmän avulla. Ne ovat käytännössä tuhoutumattomia, vaikka ajaisit kivelle.

Paketissa toimitetaan anturin kiinnitysruuvit sekä lukkoprikat (RST/HST).
(Putken läpi tuleva ei kuulu pakettiin)
Lowrance Active Target 0° (Sininen paketti)
Valmis forward- mode kulma. Active Target piirtää vakiona erittäin hyvin pintakalvoa, joten 3° kulmalle ei tarvetta. Tällä ajat kaiken vertikaalikalastuksesta pitkän etäisyyden täsmäheittoon.

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille