PATRIOT MULTIFIX ANTURITELINE

Etusivu > KAIKULUOTAIMET JA KARTTAPLOTTERIT

PATRIOT MULTIFIX ANTURITELINE
PATRIOT MULTIFIX ANTURITELINE
PATRIOT MULTIFIX ANTURITELINE
PATRIOT MULTIFIX ANTURITELINE
PATRIOT MULTIFIX ANTURITELINE
PATRIOT MULTIFIX ANTURITELINE
Tuotekoodi
NPT31784
Toimituskulut alk.
109,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
119,00 €
alennus
8 %
säästö
10,00 €
kpl

Patriot MultiFix Anturiteline - on tukevarakenteinen ja helposti liikuteltava Patriot® MultiFix anturiteline on suunniteltu yhteensopivaksi kaikkien erilaisten kaikuluotainantureiden kanssa. Anturitelineen alapäässä olevassa alumiinisessa kiinnityslevyssä on valmiiksi tehty reikäjako yleisimmin käytetyille viisto- ja peräpeiliantureille. Peräpeilikiinnitteisten antureiden lisäksi telineen rikiputkeen voidaan kiinnittää suoraan myös erilaisia liveantureita (esim. Lowrance ActiveTarget, Lowrance LiveSight, Garmin Livescope sekä Humminbird Mega Live). Patriot® MultiFix anturitelineen korkeus ja pyöriminen on säädettävissä täysin portaattomasti kiinnityskidassa olevan pikalukon avulla. Anturitelineen putken yläosassa on myös toinen portaattomasti säädettävä pikalukko sekä ohjauskahva, jotka mahdollistavat telineen pyörittämisen portaattomasti 360 astetta liveanturia käytettäessä. Telineen yläpäässä oleva kahva on myös kiinnitetty putkeen pikalukolla, joten se on helposti irrotettavissa, mikäli anturitelinettä ei tarvitse pyöritellä.

Mahdollisimman moneen eri veneeseen ja käyttötarkoitukseen suunnitellussa Patriot® MultiFix anturitelineessä on tukeva metallirunkoinen kiinnityskita 7-portaisella kallistuskulman säädöllä, sekä riittävän pitkä (115cm) komposiittinen rikiputki, joka voidaan tarvittaessa myös helposti lyhentää juuri omaan veneeseen sopivan mittaiseksi. Patriot® MultiFix anturitelineen kiinnittämiseksi veneeseen ei tarvita lainkaan työkaluja ja se on asennettavissa kaikkien veneiden laitaan tai peräpeiliin, joiden leveys on maksimissaan 82mm. Helposti liikuteltavan Patriot® MultiFix anturitelineen avulla voidaan käyttää samaa anturia ja kaikuluotainta eri veneissä. Kiinnittämällä Patriot® MultiFix anturiteline esimerkiksi ahkion laitaan, voidaan samaa telinettä käyttää hyvin myös talvikäytössä.

Patriot MultiFix Anturiteline lisätiedot:
Tukeva, metallinen kiinnityskita
Kiinnityskohdan maksimipaksuus 82mm (esim. laita/peräpeili)
7-portainen kallistuskulman säätö
Kestävä komposiittinen rikiputki
Rikiputken pituus 115cm
Rikiputken halkaisija 25mm
Portaaton korkeuden säätö
Portaaton pyörimisen säätö 360 astetta
Irrotettava kahva yläpäässä
Lukittavissa haluttuun asentoon
Nopea säätö pikakiristimien ansiosta
Telineen asentamiseen ei tarvita työkaluja
Kiinnityslevyssä valmis reikäjako kaikille yleisimmille peräpeiliantureille
Liveanturi asennettavissa suoraan putkeen (esim. Garmin Livescope, Lowrance ActiveTarget & LiveSight sekä Humminbird Mega Live)
Soveltuu erinomaisesti vertikaalijigaukseen
Soveltuu erinomaisesti liveantureille
Soveltuu myös talvikäyttöön esimerkiksi ahkioon kiinnitettynä

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille