Vision ace ampumapää

Etusivu > KESÄTARJOUKSET! > Perhokalastus

Vision ace ampumapää
Vision ace ampumapää
Vision ace ampumapää
Vision ace ampumapää
Tuotekoodi
NVS31224
Toimituskulut alk.
646gr 42g slomo-int
19,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
49,00 €
alennus
59 %
säästö
29,10 €
kpl

Kauan markkinoilla olleet kuuluisat ACE – ampumapäämme muuttuivat entistä paremmiksi. Siirryimme takaisin vertauskuvalliseen kotiluolaamme ja kolmen kuukauden meditaation ja melkoisen piimänjuonnin jälkeen ryömimme takaisin maan pinnalle uuden ihmeellisen kartion kanssa, jolle annoimme nimeksi The Carrot (Porkkana). Perhosiiman suunnittelu ei ole aina mitään ihmeellistä rakettitiedettä. Uusissä ampumapäissä on kaikki tarvittavat herkut, kuten esimerkiksi todella ohuet ja vahvat lenkit pään molemmissa päissä. Lenkeissä lukee kumpi pää kiinnitetään juoksusiimaan (juoksusiimaan kiinnitettävä lenkki on vihreä kuten Ace Skagit siimoissakin), pään paino ja sen tyyppi. Ampumapäät on tehty miltei venymättömän ytimen ympärille, joten tunnet jopa kaikkein hennoimmatkin tärpit.

Kaikkein suurin muutos muihin ampumapäihin verrattuna on uusissa uppoavissa ACE ampumapäissä käytettävä Sliding Density™ valmistusmenetelmä. Se sijaan että tekisimme siimamme kahdesta tai kolmesta eri tiheyden omaavasta materiaalista, teimmekin nämä siimat siten että niiden tiheys muuttuu liukuvasti. Niinpä esimerkiksi Inter to Sink3 ampumapään tiheys muuttuu vähitellen hitaasti uppoavasta (Intermediate) nopeasti uppoavaan (Sink 3). Näin toimien olemme pystyneet kehittämään siiman jossa ei ole minkäänlaista saranakohtaa häiritsemässä heittoasi. Siima lentää erittäin kauniissa hallitussa loopissa ja välittää energiaa hyvin mahdollistaen perukkeen oikenemisen myös isoja ja painavia perhoja heitettäessä. Sliding Density™ rakenne yhdistettynä uuteen Carrot kartioon takaa sen, että olemme onnistuneet kehittämään ylivoimaisesti helpoiten heitettävät uppoavat ampumapäät.

Kolmas huomionarvoinen seikka näissä uppoavissa ampumapäissä on niiden maanläheinen värimaailma, jota kutsumme Down To Earth termillä. Me olimme sitä mieltä että uppoavien siimojen tulisi muistuttaa väritykseltään mahdollisimman paljon joenpohjan värejä. Sen takia uppoavien siimojemme väreiksi valittiin ruskean- ja vihreänsävyt. Floating Carrot kelluva ampumapää HiFlo™ pinnoitteella kelluu todella korkealla ja porkkananvärisenä se on erittäin helppo havaita vaikeissakin olosuhteissa ja tiedät missä perhosi milloinkin menee. Clear Float ampumapää onkin sitten täysin eri juttu. Se on läpinäkyvä, joka minimoi ampumapään vedenalle aiheuttamaa varjoa. Lyhyesti sanottuna tällä ampumapäällä kalastaessasi pelotat vähemmän kaloja matalan ja kirkkaanveden haastavissa olosuhteissa – ja saatatpa saada hiukan enemmän kalaa kuin naapuri. Kirkas ampumapää kelluu matalammalla kuin Floating Carrot, melkeinpä pintakalvossa, ja niinpä siima ei jätä vedenpintaan juuri mitään jälkiä. Matalalla kelluvan ampumapään ankkurointi on myös korkealla kelluvaa tehokkaampaa.

- Yleissiima niihin tilanteisiin jolloin joen vedenpinta on hieman korkealla, hyvä valinta myös nopeammin virtaaviin pooleihin
- Käyttää Sliding Density™ rakennetta

tech

Katso myös

G.T.R Kuulalaakerileikari
Erittäin kestävä ja hyvin pyörivä kuulalaakeroitu leikari, jossa hitsatut renkaat. o Materiaali ruostumatonta terästä
o Väri: Nickel... 
2,50 €
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille