Kuusamo Vuosiuistin 2022 Taimen Super lusikkauistin

Etusivu > UUTUUDET!

Kuusamo Vuosiuistin 2022 Taimen Super lusikkauistin
Tuotekoodi
NKS29899
Toimituskulut alk.
Sininen S-G
Sininen S-G
Lila S-G
Lila S-G
Oranssi S-G
Oranssi S-G
18,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Kuusamon Vuosiuistin 2022 Taimen Super on valmistettu erikoisella suomukuviolla, jolla saadaan ainutlaatuinen valon taittuminen ympäristöön. Keskellä oleva irtolippa muuttaa uistimen tavanomaisen uinnin ja saa näin kalat ärsyyntymään ja iskemään uistimeen. Kiillon lisäämiseksi Vuosiuistin on päällystetty 24 karaatin kullalla. Vuosiuistimet ovat perinteisesti keräilykohteita sekä erittäin toivottuja lahjoja jokaiselle kalastajalle. Tämän lisäksi ne toimivat tietysti myös kalastuksessa.

Kuusamon Uistin syntyi kahden kaveruksen unelmasta. Paavot Korpua ja Putila olivat jo nuoruudestaan saakka innokkaita kalamiehiä ja hyviä kaveruksia. Harrastuksen ainoana kiusana oli miehille mieluisten uistinmallien puute, joka kuitenkin ratkesi helposti ja ajan tapaan alkamalla valmistaa omat pyyntivieheet itse. Uistimet osoittautuivat todella pyytäviksi myös Kuusamon ulkopuolella ja niin Paavot saattoivat lopulta toteuttaa unelmansa ja perustaa oman yrityksen, Kuusamon Uistin Oy:n vuonna 1967.

Kuusamon Uistimen vieheet valmistetaan Suomessa. Kuusamon Uistin on kehittänyt valmistusprosessinsa sellaiseksi, että vaikka siinä käsitellään paljon sinänsä vaarallisia aineita, ympäristöön niitä ei pääse lainkaan. Kaikki prosessissa syntyvät jäämät otetaan talteen ja toimitetaan käsiteltäväksi asianmukaisiin paikkoihin. Valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ja materiaalit ovat myös sellaisia, ettei Kuusamon Uistimen valmiista vieheistä irtoa ympäristöön mitään haitallista.

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille