LOWRANCE ACTIVE TARGET™ -LIVEANTURI

Main Page > KAIKULUOTAIMET JA KARTTAPLOTTERIT

LOWRANCE ACTIVE TARGET™ -LIVEANTURI
LOWRANCE ACTIVE TARGET™ -LIVEANTURI
LOWRANCE ACTIVE TARGET™ -LIVEANTURI
LOWRANCE ACTIVE TARGET™ -LIVEANTURI
Product code
NLW28622
Delivery costs from
1 299,00 €
incl. VAT 24,00 %
pcs

Lowrance Active Target™ - on Lowrancen uusin anturi joka tuo Lowrancen live tekniikallaan huikealle tasolle! Näe vieheet, tunnista kalat ja kalaparvet – reaaliajassa! Pystyt seuraamaan helposti haukia, kuhia tai isoja ahvenia! Löydät kalaparvet ja näet mitä parvien ympärillä tapahtuu. Löydät pohjasta kohteet ja tiedät missä kasvillisuus kulkee. Active Target™ on anturi, joka vie kalastuksesi aivan uudelle tasolle ja avaa sinulle uuden vedenalaisen maailman!

Active Target Scout™ näkymän avulla seuraat esimerkiksi veneesi keulan edessä avautuvaa maailmaa reaaliajassa! Scout™-toiminto saadaan asettamalla anturi poikittaisasentoon, jolloin anturi peilaa 135° erittäin leveällä keilalla suurta aluetta. Pystyt helposti seuraamaan matalassa vedessä kalojen liikkeitä hyvin tarkasti. Voit heittää vieheesi tarkasti kalalle ja seurata kalojen reaktioita vieheeseen sekä tietenkin jännittää vieheen perässä tulevaa kalaa.
Scout™ näkymä toimii parhaiten, kun sitä käyttää alla 8m vedessä, jolloin erotat pohjan sekä pintaveden samalla kertaa. Kun seuraat Scout™ toiminnolla kaloja näet myös vieheen helposti ja pystyt heittämään vieheesi täsmänä kalojen liikkeen suuntaan. Scout™ toiminnon avulla voit myös kalastaa esimerkiksi uppotukin tai kasvillisuuden reunaa helposti. Näet rajat tarkasti ja voit vaivattomasti suunnata heittosi pohjassa oleviin kohteisiin nähden oikeaan suuntaan.
Voit myös käyttää tehokaasti Scout™ toimintoa uistelussa. Kun ohjaat anturin osoittamaan Scout™ toiminnon veneen taakse voit helposti tarkastella viehettäsi ja kaloja vieheesi takana, nähdä tärpit sekä sen miten kalat reagoivat kalan ympärillä.

Active Target™ näkymä eteen kertoo kapealla, mutta tarkalla keilalla näkymän anturin osoittamaan suuntaan. Voit seurata yksittäistä kalaa ja kalaparvea tai voit katsella tarkasti, kuinka vieheesi ui kalan editse ja miten kala vieheeseen reagoi. Saat tehtyä juuri oikea-aikaisen liikkeen vieheeseesi, jotta kala päättää iskeä.
Eteenpäin näkymän keilakulma on hieman taakse, joten voit vaivattomasti myös vertikaalijigata suoraan anturin alta. Näet vieheesi laskeutuvan kohti kalaa ja näet kuvaruudulta heti, miten kala reagoi vieheeseesi.

Active Target™ alaspäin näkymä on tehty erityisesti vertikaalikalastajille. Keila suuntautuu anturin molemmille puolille, joten näet kalan tarkemmin sekä veneen alla kauemmin, kuin eteenpäin näkymässä. Hyvin usein kala liikkuu vieheen ympärillä, joten pystyt näytöltä seuraamaan viehettä sekä kalan liikkeitä sen ympärillä.

Lowrance Active Target™ Live anturi toimii HDS Live, HDS Carbon ja Elite FS sarjan laitteissa.

Active Target lisätiedot:
Kolme eri kaikunäkymää samassa anturissa: Eteen, alas ja Scout™
Kiinnitettävissä sähkömoottorin rikiputkeen tai erilliseen anturitelineeseen
Kiinnitettävissä sähkömoottorin erillisellä pantakiinnikkeellä
Peräpeilikiinnike saatavilla lisävarusteena
Yhteensopiva HDS Live, HDS Carbon ja Elite FS sarjan laitteissa
Kaikumoduulin mitat: 21,9 cm x 19,2 cm x 7,3 cm
Kaikuanturin mitat: 15 cm x 8,2 cm x 5,8 cm
Vedenpitävyysluokka IP67
Käyttölämpötila alue -15 °C - +55 °C
Käyttöjännite 12v DC (10.8-17VDC)
Tyypillinen virrankulutus 1.5A
Pakkaus sisältää:
Active Target™ Live anturi
Active Target™ Live kaikumoduuli
Anturikiinnike sähkömoottorin rikiputkeen/erilliseen anturitelineeseen
Pantakiinnike sähköperämoottoriin tai keulamoottoriin
Virtajohto ja sulake
Ethernet johto

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
tel. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Business ID: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille