RAPALA SUURI AHVENKESÄ -KAMPANJARASIA

Etusivu > UISTIMET: KAIKKI > Ahvenen heittovieheet

RAPALA SUURI AHVENKESÄ -KAMPANJARASIA
Tuotekoodi
NSR27165
Toimituskulut alk.
29,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Ahvenkesä-kampanjarasiaan on kerätty Rapalan mallistosta parhaat ahvenvaaput erikoisväreissä. Vieheiden värit on suunniteltu tätä kampanjaa varten eikä niitä ole muutoin saatavissa.

Rapala CountDown 07, värikoodi: PELM
Rapala CountDown on erittäin monipuolinen vaappu joka toimiin niin vetouistelussa kuin heittokalastuksessakin. Herkkäuintinen ja elävä balsarunko on tunnetusti erittäin pyytävä. Uppoava runko puolestaan tekee heitoista pidempiä, mahdollistaa eri vesikerrosten kalastamisen (countdown-tekniikka), saa vieheen uimaan syvemmällä kuin vastaavan kelluvarunkoisen vaapun ja parantaa uittonopeuden kestoa hitaasta aina erittäin nopeaan saakka.
Katso esittelyvideo: https://youtu.be/kF7F5sJSc9o

Rapala Team Esko 07, värikoodi: RDBR
Rapala Team Esko -vaapussa on kelluva, herkkäliikkeinen balsarunko johon uintiliikkeen antaa porrasuintilista. Tämän vaapun pyyntitehosta kertoo se, että ahvenen lisäksi sillä kalastetaan kaikkia petokalojamme aina loheen asti. Team Eskoa voit käyttää heittokalastuksessa ja vetouistelussa. Team Eskon uintisyvyys on 1,2-1,8 metriä nopeudesta ja siiman paksuudesta riippuen. Ahven tykkää erityisesti lämpimässä vedessä vauhdista, joten Team Eskon uintia kannattaa elävöittää vavalla nykien ja kelausta hetkellisesti katkottaen.

Rapala Rippin’ Rap 05, värikoodi OPRT
Korkeakylkinen, lähes kolikkomaisen muodon omaava Rapala Rippin’ Rap -vaappu on erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen vaappu erityisesti ahvenen. Uintiliike on tiheää tärinää ja räminäkuulien tirinää. Voimakkaan uintiliikkeen tuntee vavan kärjessä asti ja usein ahventen tärpit huomaa juuri uintiliikkeen katkeamisena vaikka kala ei tarttuisikaan vieheeseen. Tämän vuoksi Rapala Rippin’ Rap toimii erinomaisena ”indikaattorivieheenä” joka ”näyttää” että paikalla on ahvenia, jotka muita vieheitä käyttämällä jäisivät havaitsematta.
Katso miten Rapala Rippin’ Rap -vaappu ui: https://youtu.be/wyU6SDyRHas
Katso esittelyvideot: https://youtu.be/sUZiYDwanEg ja https://youtu.be/VC3d4RgF3tA

Rapala Shad Dancer 04, värikoodi GRS
Rapala Shad Dancer -vaapun herkkäuintinen balsarunko ui erittäin voimakkaasti potkien. Koostaan huolimatta tämä kelluvarunkoinen vaappu sukeltaa melko syvälle (2,1-3,0 metriä) ja kestää laajaa uittonopeuden vaihtelua. Erityisesti silloin kuin ahvenet uivat hieman kahden, kolmen metrin syvyydessä, kannattaa Shad Dancer sitoa siiman päähän. Jo valmiiksi räväkkää uintiliikettä kannattaa katkottaa pysäyttämällä kelaus tai käyttämällä vapaa aktiivisesti uittamiseen. Jo pienikin vavan kärjen liike riittää muuttamaan vaapun uintia, joka saattaa saada ahvenen iskemään. Monipuolisena vieheenä Rapala Shad Danceriä voi käyttää heittokalastuksen lisäksi myös vetouistelussa.
Katso esittelyvidot: https://youtu.be/lcLXKvQIiYo

Rapala Original Floater 07, värikoodi SPD
Rapala Original Floater on maailman luotetuin viehe! Se on maailman eniten myyty vaappu ei syyttä, sillä petokala ei voi vastustaa ”vahingoittuneen saaliskalan” uintiliikettä. Petokalana ahven poimii saaliikseen vahingoittuneen, helpon suupalan ja silloin Rapala Original Floater on se viehe, joka on syytä olla siiman päässä. Erittäin herkkäuintisen, muikumaisen, kelluvan balsarunkonsa ansiosta, Rapala Original Floater on tehokas yleisviehe. Sen hillitty uintiliike kostuu miedosta potkusta ja rungon kiertoliikkeestä. Uintiliikkeensä ansiosta Rapala Original kelpaa myös hieman passiivisemmalle ahvenelle. Tämä vuoksi juuri Rapala Original Floater pelastaa vaikean päivän.

Uintilistalla varustetut Rapala-vaaput on koeuitettu ja uintiliike on käsin viritetty. Rapala-vaapuissa käytetään laadukkaita VMC-koukkuja. Kaikki Rapala-vaaput kulkevat kalastajille ympäri maailman Vääksyn tehtaan kautta, jossa sijaitsee myös tuotekehitysosasto. Rapalan sydän on Vääksyssä!

Bonus: Kalamittatarra ja kaulanauha
Ahvenkesä-pakkauksessa on myös Rapala-mittatarra sekä kaulanauha. Rapala-mittatarra on metrin pituinen. Mittatarran voi kiinnittää vaikkapa veneeseen, jolloin se on käyttövalmiina ennätysahventasi varten. Turvalukolla varustettua Rapala & 13 Fishing -kaulanauhaan voi ripustaa vaikkapa kaukosäätimen, siimaleikkurit tai avaimet.

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille