Humminbird Helix 10 Chirp MEGA SI+ GPS G4N

Main Page > UUTUUDET!

Humminbird Helix 10 Chirp MEGA SI+ GPS G4N
Product code
101800
Delivery costs from
1 750,00 €
incl. VAT 24,00 %
orig. price
1 999,00 €
discount
12 %
save
249,00 €
pcs

Humminbird HELIX 10 - Näyttävä 10 tuuman laajakuvanäyttö ja buustattu digitaalinen CHIRP-kaikuluotaus tekevät HELIX 10:stä täydellisen yhdistelmän vesille. Tunnista vedenalaiset rakenteet ja muodot täydellisesti uuden ultimaattisen tarkan MEGA Imaging -teknologian avulla, kartoita ne Humminbird AutoChart LIVEn avulla, ja tiedät tarkasti missä kalat piileskelevät. Lisäksi Ethernet+Bluetooth-yhteydet laitekokonaisuuksien rakentamiseen!

MEGA Imaging nostaa Imaging-teknologian megahertsiluokkaan, joka on jopa 3x tarkempi kuin perinteinen Imaging-tekniikka. Eron tekniikoiden välillä voi ymmärtää vasta kun sen näkee käytännössä!

Side Imaging (SI) ja Down Imaging (DI) Tunnista ja näe vedenalaiset rakenteet ja muodot Humminbird Side/Down Imaging -teknologian avulla. SI/DI piirtää monta äärettömän ohutta mutta leveää ja korkeaa kaikuluotainsignaalia ruudullesi näyttäen allasi olevan pohjanäkymän jopa valokuvamaisen tarkasti.

AutoChart LIVE Kartoita käyttämäsi vesistöalueet tarkan Humminbird AutoChart LIVE:n avulla. Pystyt luomaan ja räätälöimään karttoja oman makusi mukaan. Ja tämä kaikki tapahtuu reaaliajassa - parilla napin painalluksella! Tee äärimmäisen tarkkoja kartta-aineistoja myös alueista, joista ei ole olemassa mitään pohjakarttaa. Tee AutoChart LIVE-karttaa haluamallasi tarkkuudella. Esim. syvyyskäyrien tiheys, syvyysalueiden korostusväritys ja veden pinnan korkeuden korjaus. Saumaton yhteistyö i-Pilot LINK -järjestelmän kanssa. Voit esimerkiksi käskeä sähkömoottorisi seuraamaan syvyyskäyriä ja itse keskittyä vaikkapa kalastukseen.
Live on live!

Humminbird CHIRP Humminbird CHIRP - näe kaloja, joita muilla kaikuluotaintekniikoilla et näe. Humminbird CHIRP tarjoaa yksityiskohtaisemmat kalakaaret, tarkemman kaikuluotainkuvan, vähemmän kohinaa ja roskia sekä mahdollisuuden luodata suurempia syvyyksiä. Humminbird CHIRP tarjoaa täyden laajakaistaisen taajuusalueen kaikuluotainsignaalin, jonka voit anturisi kapasiteetin puitteissa itse määritellä.

Sisäinen GPS, jälki- ja karttaplottaus. Nopea siirtyminen haluttujen näkymien välillä pikavalintanäppäimillä.

AutoChart

PDF icon

AutoChart LIVE

PDF icon

Kartat, tiedostojen siirrot ja päivitysohjeet.

PDF icon

CHIRP

Side Imaging

PDF icon

Down Imaging

PDF icon

MEGA Imaging

MEGA Imaging

CHIRP-kaikuluotaus

Humminbird AutoChart LIVE - luo omat reaaliaikaiset karttasi

Bluetooth

SwitchFire™

Sisäinen GPS, jälki- ja karttaplottaus

Navionics yhteensopiva (ei Platinum)

Muistikortin tyyppi: SD

Näyttö: TFT, 65000 väriä

Anturi: XM 9 20 MSI T (DualBeam+, MEGA Down Imaging ja MEGA Side Imaging)

Laitteen mitat: 37,7 x 22,4 x 10,8 cm

Ethernet: 360 Imaging, tutka, 5-porttinen Ethernet-kytkin, Minn Kota i-Pilot Link

NMEA2000-yhteensopiva

AIS-yhteensopiva

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
tel. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Business ID: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille