Victorinox Swibo 20cm fileointiveitsi +filepiikki

Etusivu > SYYSTARJOUKSET!!

Victorinox Swibo 20cm fileointiveitsi +filepiikki
Tuotekoodi
NVC23470
Toimituskulut alk.
29,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
36,40 €
alennus
20 %
säästö
7,40 €
kpl

Huippulaatuinen testivoittaja filetti. Terä 20 cm. Nyt tarjouksena filepiikki kaupanpäälle!

tech

Katso myös

7F (21k)-Monikuituverkot
Monikuituinen 7F- verkko KAIKILLE KALOILLE siioista loheen. Yhdessä langassa 21-kuitua, silkkimäisen pehmeä ja äärimmäisen luja. Väriltään vaaleanvihertävä. Vahvuus... 
alkaen
44,00 €
Uppova naru vihreä
Korkealaatuinen, tiheäpunoksinen uppoava naru verkkokalastukseen. Kestävä! 
alkaen
12,00 €
Punaiset Nippon Special -Verkot
Suosittu kuha/ahven väri. Kaksoispauloitus. Huom! Osassa malleista maininta Pietari= Valmistaja Pietarin Verkko... 
29,90 €
-61 %
Ahti Kuivakassi
KELTAINEN: Vedenpitävä olkareppu rullattavalla sulkumekanismilla, kantokahvalla ja olkahihnalla suojaa tärkeät varusteesi kuivana vaikeissakin olosuhteissa. Ahti... 
4,99 €
norm.
12,90 €
alennus
61 %
säästö
7,91 €
Vetonaru Polyeten
Paras verkon vetonaru talvikäyttöön! Jäätymätön ja liukas. Erittäin kestävä punos. 
alkaen
9,00 €
Victorinox Swibo-veitset
Victorinox Swibo -veitset ovat ammattilaisen valinta kala- ja lihaveitsiksi. Made in Switzerland. 
alkaen
15,90 €
-20 %
Victorinox Swibo 20cm käyrä fileointiveitsi + filepiikki
Huippulaatuinen fileointiveitsi 20 cm käyrällä terällä. Soveltuu hienosti suurempien kalojen fileoimiseen, sekä ruodottomien ja nahattomien fileiden tekemiseen. Nyt... 
29,00 €
norm.
36,40 €
alennus
20 %
säästö
7,40 €
Bucktail Large
Bucktail on noussut hyvin nopeasti yhdeksi eniten myydyistä perhonsidontamateriaaleista. Tähän on tietenkin ollut
hauenperhokalastuksen... 
7,90 €
Nahkatuppi Swibo-veitseen
Todella kestävät tupet swibo-veitsiin. Aitoa nahkaa vahvistuksin.

(Kuvan veitsi ei sisälly hintaan) 
10,00 €
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille