13 Fishing A 3 Concept

Etusivu > KELAT > Hyrräkelat

13 Fishing A 3 Concept
Tuotekoodi
NFS22697
Toimituskulut
Oikeakätinen
Vasenkätinen
279,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
329,00 €
alennus
15 %
säästö
50,00 €
kpl

Concept A3 perustuu samaan 13 Fishingin Concept -tuoteperheeseen, joka on kerännyt paljon kehuja ja hyviä käyttökokemuksia kalastajilta.

Tässä isossa matalaprofiilisessa hyrräkelassa on käytännössä kaikki mitä tarvitset hauen heittokalastukseen tarkoitetulta kelalta.

Voima on sana, joka kuvaa Concept A3 -kelaa parhaiten. Ja voiman ollessa kyseessä, kaikki alkaa oikeista osista kelan kauniiden ulkokuorien sisäpuolelta.

Kelan sisältä löytyvät japanilaisen Hamai-luokan H.A.M. hammaspyörät ovat karkaistua messinkiä, joka on huomattavasti vahvempi ja paksumpi ratkaisu kuin muissa tämän luokan keloissa. Tämä ratastus on kalastettaessa uskomattoman pehmeä ja silti kelausvoimakkuudessaan aivan omassa luokassaan.

Heittokalastajalle yksi tärkeimpiä työvälineitä on tietysti kela. Kelalla pitää pystyä heittämään kulloinkin käytössä olevaa viehettä mahdollisimman pitkälle ja tarkasti. 13 Fishingin Concept A 3 muuntautuu helposti kullekin vieheelle sopivaksi kelaksi. Nopeakäyttöinen Beetle Wing -posken avausmekanismi aukeaa mukavan helposti ja sen alta löytyy kuusiasentoinen keskipakojarru, jota säätämällä kela muuntuu näppärästi vaihdettavien vieheiden välillä juuri sopivaksi heittää kyseistä viehettä.

Beetle Wing-mekanismin myötä puolan irrottaminen tapahtuu sekunneissa. Tämä mekanismi helpottaa mahdollisten harmillisten siimasotkujen selvittämistä, jotka hyrräkeiloilla kalastettaessa saattavat viedä paljonkin aikaa, mikäli puolaa ei saa näppärästi irrotettua kelasta. Ja kukapa meistä ei haluaisi käyttää arvokasta aikaansa mieluummin kalastukseen kuin siimasotkujen selvittämiseen?

Bulldog Drag -jarrujärjestelmästä löytyy pitoa tajuttoman paljon, joten se pidättelee suurhaukia oikein miellyttävästi ja tekee kalan väsyttelystä todellisen nautinnon, ilman pelkoa kalan menettämisestä huonon jarrujärjestelmän takia. Concept A3:n jarrun säätäminen on helppoa ja nopeaa niin, että jarru toimii pehmeästi ja portaattomasti.

Arrowhead siimanohjainjärjestelmä on tehty välttämään paitsi ikäviä ja täysin turhia siimasotkuja, myös saattamaan siima heitossa puolalta mahdollisimman pitkälle sekä tietysti kelatessa mahdollisimman tasaisella puolauksella takaisin kelalle.

13 Fishing Concept A3:n kauniiden kuorten sisään kätkeytyy paitsi jämäkkä jarrujärjestelmä ja kestävä laakerointiratkaisu, myös kovan luokan muuta teknisiä toteutuksia. Tästä osoituksena japanilainen Hamai-rattaisto, joka toimii vielä pitkään sen jälkeen, kun kilpailijat ovat jo menettäneet tasaisen suorituskykynsä. Suuri rattaisto tekee kelaamisesta pehmeää ja uskomattoman voimakasta.

13 Fishingin Concept A3:n täydellisyyttä hipovan kalastustuntuman viimeistelevät muotoillut 13 Fishing Eva kelan kahvan nupit.

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille