TFO NXT Black label

Etusivu > PERHOKALASTUSSETIT

TFO NXT Black label
Tuotekoodi
NTF22257
Toimituskulut
9" #5
229,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

TFO NXT Black Label Series -tuoteperhe on suunniteltu tekemään perhokalastuksen aloittamisesta yksinkertaista ja mahdollista kaikille. NXT Black Label -tuotteet tarjoavat erinomaisen hinta-/laatusuhteen ja sopivat hyvin esimerkiksi varaseteiksi kokeneemmalle kalastajalle tai ensimmäiseksi setiksi aloittelijalle. NXT Black Label -setillä aloittaminen käy helposti ja harrastusta on helppoa jatkaa pidemmälle laadukkaalla setillä.

TFO NXT Black Label -vavat on rakennettu TFO Pro II -vavan aihion pohjalta ja niissä on medium fast -toiminto. Aihion toiminta antaa heitossa paljon anteeksi ja tekee perhonheiton opettelusta helppoa. Pehmeä toiminta sopii hyvin myös ohuemmille perukkeille herkkään kalastukseen, mutta vavasta löytyy silti mukavasti voimaa myös tuulessa heittämiseen. Vapojen aihiot ovat mattamustia ja #5-luokan vavassa on half wells -kahva. #8-luokan vavassa on full wells -kahva. Kahvojen materiaalina toimii kestävä puristekorkki. Ohjurirenkaissa on hyödynnetty alumiinioksidia ja kromatut ruostumattomasta teräksestä valmistetut snake-vaparenkaat yhdessä anodisoidun alumiinisen, ylöspäin lukittuvan kelankiinnikkeen kanssa tekevät NXT Black Label -vavoista soveltuvan niin suolaiseen kuin makeaan veteen.

Laadukas ja tyylikäs, alumiininen TFO NXT Black Label -kela on ladattu valmiiksi pohjasiimalla, helppoheittoisella kelluvalla WF-perhosiimalla ja perukkeella. Kuljetusta helpottamaan setti toimitetaan cordurakankaalla päällystetyssä yhdistetyssä vapaputkessa/kelakotelossa.

TFO NXT Back Label Kit sisältää:

-TFO NXT Black Label Fly Rod -perhovavan
-TFO NXT Black Label Reel -perhokelan
-Cordurakankaalla päällystetyn vapaputken, jossa paikka perhokelalle
-Pohjasiima, WF-perhosiima ja peruke valmiiksi puolattuna perhokelalle kalastusta varten

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille