Vision Loikka Rubber&Stud

Etusivu > PERHOKALASTUKSEN TARJOUKSET!

Vision Loikka Rubber&Stud
Tuotekoodi
101967
Toimituskulut alk.
99,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
175,00 €
alennus
43 %
säästö
76,00 €
kpl

Vision LOIKKA gummi kiinteillä nastoilla

Loikka kahluukenkä sisältää kaiken sen kokemuksen mitä Vison on kerännyt kuluneina vuosina. Se on tavallaan 15 vuoden evoluution tulos - se on Visonin unelmakenkä.

Kovalle rasitukselle joutuva kengän etuosa on suojattu kestävällä kumiseoksella joka kestää paljon perusmateriaalia enemmän kolhuja. Kengän saumojen määrää on vähennetty ja niiden sijaintia on optimoitu kestävyyden edelleen parantamiseksi. Kengän nilkkaosa on tukevaa keinomateriaalia ja vahvasti neoprenillä pehmustettu.

Kengännauhat kulkevat alaosassa nauhalenkkien lävitse ja nauhoja syövät metallinastat ovat historiaa. Ne mahdollistavat myös nauhojen nopean ja helpon kiristämisen vähällä voimalla.

Kaikkein suurin parannus löytyy kuitenkin Loikka kenkien pohjasta. Kyseinen kumiseos on Vibramia selkeästi pehmeämpää. Lopputuloksena on pohja jonka pito on aivan ainutkertaista. Pohjamateriaali jatkuu edessä suoraan ylöspäin varpaiden päälle muodostaen suojaavan pinnan ja estäen monille malleille ominaisen pohjan irvistelyn etuosassa terävien kivireunojen tunkeutuessa pohjan ja kengän liitoskohtaan. Pito on varmistettu Visionin volframista tehdyillä kestävillä matalaprofiilinastoilla.

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille