Lowrance Elite-9 Ti2

Etusivu > ELOKUUN ALENNUKSET!

Lowrance Elite-9 Ti2
Tuotekoodi
101475
Toimituskulut alk.
1 395,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
1 749,00 €
alennus
20 %
säästö
354,00 €
kpl

Elite-9 Ti2 tarjoaa edistyksellisiä kaikuluotausominaisuuksia ja liitettävyyttä houkuttelevaan hintaan.
Elite Ti2 on luotu helpottamaan kaikuluotausta. Siinä on erittäin tarkka Active Imaging™, FishReveal™, sisäänrakennettu Genesis Live -kartoitus, entistä selkeämpi näyttö ja kohteiden erottelu sekä muita ominaisuuksia (helppokäyttöinen kosketusnäyttö, langaton verkko, älypuhelinilmoitukset ja keulamoottori / sisäänrakennettu Power Pole®), joiden ansiosta työsi vesillä on entistä helpompaa.
Active Imaging 3-in-1 -kaikuluotain (CHIRP, SideScan ja DownScan) ja 2-in-1 -kaikuluotain (SideScan ja DownScan) tehostavat Elite-9 Ti2 -laitteen luotausominaisuuksia ja tarjoavat muihin saman luokan kaikuluotaimiin verrattuna ylivoimaisen resoluution, selkeyden ja kontrastin.
Elite-9 Ti2 tarjoaa entistä tehokkaammat navigointiominaisuudet: siinä on C-MAP Easy Routing + Navionics® Autorouting ja reaaliaikainen Genesis Live -kartoitus.
Sisäänrakennetun reaaliaikaisen Genesis Live -kartoitustoiminnon avulla voit myös luoda itse omia karttoja suosikkikalastuspaikoistasi tai järvestä, josta ei ole olemassa yksityiskohtaista karttaa. Voit luoda karttoja. joissa ääriviivat esitetään jopa15cm tarkkuudella reaaliajassa Elite Ti2 -näytöllä.
Uuden Elite Ti2 -langattoman verkon ansiosta voit unohtaa kaapelit ja jakaa luotainnäkymiä, reittipisteitä ja reittitietoja langattomasti Elite Ti2 -näytöille.
Elite-9 Ti2 -laitteen uuden sisäänrakennetun älypuhelinilmoitustoiminnon ansiosta voit pitää silmällä kalaparvia ja pysyä samalla tavoitettavissa. Voit myös sammuttaa ilmoitukset ja nauttia häiriöttömästä kalastuksesta.
Parannettu näyttötekniikka
Korkean resoluution 9 tuuman SolarMAX™-näyttö, joka tekee kalojen ja rakenteiden tunnistamisesta helpompaa entistä selkeämmän näytön ja parannetun kohteiden erottelun ansiosta.
Helppokäyttöinen kosketusnäyttö
Voit käyttää kaikkia Elite Ti2 -laitteen ominaisuuksia nopeasti kosketusnäytöstä
Älykäs FishReveal-kohdetarkkailu
Kalojen erottaminen on helpompaa DownScan Imaging™ -kuvannuksessa yhdistämällä erittäin selkeät CHIRP-kaikuluotaimen tuottamat kalakohteet sekä erittäin korkean resoluution näkymät pohjan tiedoista, rakenteesta sekä syöttikaloista.
Active Imaging
Rakenteiden ja piilopaikkojen entistä selkeämmän näkymän sekä erinomaisen SideScan-kantaman takaavat Lowrance 3-in-1 Active Imaging -kuvannus, johon kuuluvat CHIRP-luotain sekä SideScan- ja DownScan Imaging™ -toiminnot, sekä Active Imaging 2-in-1-luotain SideScan- ja DownScan-kuvannuksella.
Genesis Live
Päivitä suosikkikalapaikkojesi karttoja tai luo täysin uusia karttoja, joissa ääriviivat esitetään ½ jalan tarkkuudella – ja reaaliajassa – kaikuluotaimen/karttaplotterin näytöllä C-MAP Genesis Live -toiminnon avulla.
Langaton verkko
Jaa kaikuluotausnäkymiä, reittipisteitä ja reittitietoja Elite Ti2 -laitteen ja Elite Ti -näyttöjen välillä ilman kaapeleita Elite Ti2 -langattoman verkon avulla.
TrackBack™
Voit selata luotain-, SideScan- tai DownScan-historiatietoja, tarkastella rakenteita tai saaliskaloja sekä merkitä sijainnin reittipisteellä.
Parannetut väripaletit
Mukauta näytön rakennetta ja tuntumaa Elite Ti2 -väripaletin parannetuilla väri- ja kontrastiominaisuuksilla, joiden ansiosta kaloja on entistä helpompi erottaa rakenteesta, pohjasta ja toisistaan.
Sisäänrakennettu WiFi
Osta ja lataa karttapäivityksiä integroidulla GoFree™Cloud -liitännällä suoraan Elite Ti2 -näyttöihin.
Integrointi ja järjestelmänhallinta
Ohjaa matalan veden Power-Pole®-ankkureita, Motorguide® Xi3 ja Xi5 -keulamoottoreita ja SonicHub®2 Marine Audio -äänentoistopalvelinta kosketusnäytöltä. Suora pääsy järjestelmäasetuksiin nopea pääsyn hallintapalkista.
microSD-korttipaikka

OPM International Oy tarjoaa kaikkiin 1.4. – 30.6.19 suomalaisilta jälleenmyyjiltä ostettuihin uusiin Lowrance Hook2, Elite-Ti2 ja HDS LIVE yhdistelmälaitteisiin ilmaisen C-MAP MAX-N+ EN-Y055 (Suomen järvet ja Itämeri svh 247 €) kartan kaupan päälle. Karttaa tulee hakea lähettämällä sähköpostia seuraavien ohjeiden mukaisesti:
Lähetä kampanja aikana ostetun laitteen karttatilaus sähköpostilla osoitteeseen kampanja@opm.fi

Viestin tulee sisältää:
- Kuva/kopio ostokuitista, mistä ilmenee laitteen malli sekä ostopäivä
- Laitteen sarjanumero (löytyy sekä pakkauksesta että laitteen näytön alareunasta)
- Omat yhteystietosi karttakortin toimitusta varten

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille