Guideline RM Float Evolve

Etusivu > PERHOPERUKKEET JA SIIMAT > Kahdenkädensiimat

Guideline RM Float Evolve
Tuotekoodi
101823
Toimituskulut alk.
#11/12
79,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
89,90 €
alennus
12 %
säästö
10,90 €
kpl

Moderni, helposti vavan lataava 16 metrinen kelluva ampumapää, jonka pääsuunnittelijana on toiminut Rune Marthinsen, siimavelho joka on suunnittelut myös innovatiiviset Triple D- ampumapäät.

RM Float ampumapään runko-osan painojakaumaa on siirretty hieman enemmän kohti peräpäätä, joka lataa vavan erittäin tehokkaasti. Lyhyempi kartioporras ja tasaisempi osuus muodostavat siiman keskiosan, joka jatkuu pitkällä etukartiolla jossa on kuitenkin tarpeeksi massaa, jotta se jaksaa kääntää pitkiä perukkeita ja isompia perhoja. Siiman etukartio takaa kontrolloidun ja hieman hidastetun siiman oikenemisen joka mahdollistaa pidemmät heitot, kun siima pysyy aukeamatta kauemmin. Hyvin rakennettu painojakauma ja hyvät lento-ominaisuudet tekevät tästä ampumapäästä vaihtoehdon myös heittäjälle, jolle pidempien siimojen käyttö on tuntunut haasteelliselta.

Ampumapäässä on pieni tehdaslenkki edessä ja sitä voidaan käyttää suoraan paketista 16 metrisenä tai lyhentää haluttuun mittaan ja painoon. Siimoja on mahdollistaa lyhentää aina noin 13 metrin mittaan ilman, että siiman ominaisuudet kärsivät. RM Floatin monipuoliset kustomointi vaihtoehdot antavat mahdollisuuden tehdä tästä siimasta erinomaisen kelluvan ampumapään myös lyhyemmille kahdenkäden vavoille.
•Pieni tehdaslenkki siiman etupäässä
•Käytä suoraan paketista tai leikkaa mieleiseksesi
•Pitkä heittoinen, mutta helposti käsiteltävä ampumapää
•Väri: Mist Blue

tech
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille