Guideline Laxa kahluukenkä

Etusivu > KAHLUUVARUSTEET > KAHLUUKENGÄT

Guideline Laxa kahluukenkä
Tuotekoodi
101814
Toimituskulut alk.
Koko 39
99,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Laxa huopapohjaiset kahluukengät perustuvat nykyaikaisiin light weight vaelluskenkiin. Kengissä yhdistyy modernit materiaalit, tyylikäs muotoilu sekä erinomainen hinta-laatusuhde. Kengät kuivuvat poikkeuksellisen nopeasti, ovat eräät markkinoiden keveimmistä, todella mukavat ja tukevat jalassa.

Kenkien perustana on nykyaikainen EVA välipohja, joka toimii iskunvaimentimena. Varsinainen pohjamateriaali on jo pitkään toimivaksi havaittu lasikuidulla vahdistettu keinohuopa, joka pitkää liukkailla kosken kivillä edelleen hyvin. Kengistä on jätetty pois pohjien “raamit”, joka helpottaa kahlaamista, koska kengät eivät jää niin helposti kivien väliin jumiin. Ratkaisu tekee kengistä ei pelkästään ketterän näköiset vaan myös ketterät käyttää. Kengät ovat rakenteellisesti uudelleenmietityt ja tehty nykyaikaisista materiaaleista, nylonista sekä keinonahasta, joilla molemmilla on hyvä hankauskestävyys. Kengän sivut on suojattu alareunastaan hyvin kulutusta kestävällä erikoiskumivuorauksella. Näin kesgät kestävät käytössä pidempään sekä suojaavat jalkojasi paremmin.

tech

Katso myös

-18 %
Guideline Laxa 2.0 Wader Kahluuhousut
Laxa 2.0 housussa on yksityiskohtia joita on totuttu näkemään vain kalliimmassa hintaluokassa. Vahva 4 kerroksinen rakenne... 
229,00 €
norm.
279,00 €
alennus
18 %
säästö
50,00 €
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille