Ikon haavinkantolaite

Etusivu > KAHLUUVARUSTEET > PERHOLIIVIT JA KANTOJÄRJESTELMÄT

Ikon haavinkantolaite
Toimituskulut alk.
59,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Haavinkantamiseen suunniteltu erikoistyökalu, joka on 100% suomalaista käsityötä.

Muistuuko mieleen vanhojen haavinvapauttimien kanssa, kun kalaa väsyttäessäsi haavi on irronnut selästä ja roikkuu mahdollisen kuminauhan varassa parin metrin päässä selkäsi takana? Tällöin joudut vetämään haavia pitkin kosken kuohuja jotta voit haavita kalan. Tai jos siiman päässä on unelmien kala, joka jo näyttää väsymisen merkkejä kun vedät kalaa haavimisetäisyydelle. Ottaessasi haavin selästä kala päättääkin rynnätä vielä kosken kuohuihin. Sinulla on enää sekunnin murto-osa aikaa kiinnittää haavi takaisin selkään ja tarttua siimaan sekä jarruttaa kalan menoa. Haavi napsahtaa harvemmin paikoilleen kertayrityksellä ja kohta se lipuu taas virran mukana käden ulottumattomiin.

Ikon Fishing Productsin kantolaite pitää haavin aina käden ulottuvilla, nopean tilanteen tullen haavin saa ripeästi käteen ja mikäli haaviminen ei onnistu ensiyrityksellä, niin voit vapauttaa haavin ja se löytyy seuraavalla yrityksellä samasta paikasta. Haavia ei tarvitse yrittää kiinnittää selkään, vaan se on kainalossa luonnollisessa paikassa.

Haavinkantolaite asetetaan hartia-kainalovälille ja lukitaan edestä, kantolaitteen rakenteen vuoksi voit muotoilla sen itsellesi sopivaksi. Kantolaite istuu kaikkien kalastusliivien sekä rintareppujen kanssa, sopii myös takin päälle. Säätövaraa on reilusti joten kantolaitteen sopivuutta ei tarvitse miettiä.

Suosittelemme aina käyttämään IKON haavinkatolaitteen lisäosaa kantolaitteen kiinnitykseen. Poislukien Ikonin oma haavi jossa on jo valmiina kiinnityspiste kantolaitetta varten.

Uudistimme haavinkantolaitteen vuodelle 2015.

Materiaalit

- Ulkopuoli laadukasta saksalaisvalmisteista 3mm neopreenia. Valmistettu Euroopassa
- Sisäpuoli homesuojattu erittäin hyvin kulutusta kestävää vuorikangasta.
- Solki, iskunkestävää muovia, tehty kestämään kovaa rasitusta. Valmistettu Europaassa
- Haavin kiinnityssolki, ruostumatonta terästä, mutterilukitteinen.
- Haavin kannakekuminauha teknistä kovaa rasitusta kestävää (kuminauhalle yhden vuoden takuu). Valmistettu Euroopassa

tech

Katso myös

FTS Tungsten Disco Beads 3,5mm
Tungstenkuulat ovat laadukkaasti valmistettuja ja valikoituja. Kuulat eivät ole pyöreitä vaan niin sanottuja “discokuulia”
Pakkaus sisältää 20... 
5,90 €
Hanak H450BL Jig Superb
Hanak H450BL on suosittu jigimallin väkäsetön koukku. Rasia sisältää 25 kpl koukkuja. 
4,90 €
Hanak H280BL Stillwater & Wet
Hanak H280BL on huipputerävä väkäsetön koukku Black nickel pinnoitteella. Rasia sisältää 25 kpl koukkuja. 
4,90 €
Ikon Tungstein Beads 3mm
Tungstenkuulat ovat laadukkaasti valmistettuja ja valikoituja. Kuulat eivät ole pyöreitä vaan niin sanottuja “discokuulia” Valmistettu 100% wolframista Koko 3mm... 
6,90 €
Ikon Double Landing Net
Wet grip-kahvalla varustettu alumiinihaavi virtavesi- sekä järvikalastukseen. L- koko, Kehä 60x50 cm M- koko, Kehä 50x45 cm... 
59,00 €
Ikon Tungstein Beads 4mm
Tungstenkuulat ovat laadukkaasti valmistettuja ja valikoituja. Kuulat eivät ole pyöreitä vaan niin sanottuja “discokuulia” Valmistettu 100% wolframista Koko 4mm... 
6,90 €
tech
Nippon Verkko Oy
Harjuntausta 1
FI-33400, Tampere
FINLAND
puh. 010 423 3400
info@nipponverkko.fi
Y-tunnus: 0206035-7
Checkout - Oma maksutapa kaikille