Guideline RM Float Evolve

Moderni, helposti vavan lataava 16 metrinen kelluva ampumapää, jonka pääsuunnittelijana on toiminut Rune Marthinsen, siimavelho joka on suunnittelut myös innovatiiviset Triple D- ampumapäät.

RM Float ampumapään runko-osan painojakaumaa on siirretty hieman enemmän kohti peräpäätä, joka lataa vavan erittäin tehokkaasti. Lyhyempi kartioporras ja tasaisempi osuus muodostavat siiman keskiosan, joka jatkuu pitkällä etukartiolla jossa on kuitenkin tarpeeksi massaa, jotta se jaksaa kääntää pitkiä perukkeita ja isompia perhoja. Siiman etukartio takaa kontrolloidun ja hieman hidastetun siiman oikenemisen joka mahdollistaa pidemmät heitot, kun siima pysyy aukeamatta kauemmin. Hyvin rakennettu painojakauma ja hyvät lento-ominaisuudet tekevät tästä ampumapäästä vaihtoehdon myös heittäjälle, jolle pidempien siimojen käyttö on tuntunut haasteelliselta.

Ampumapäässä on pieni tehdaslenkki edessä ja sitä voidaan käyttää suoraan paketista 16 metrisenä tai lyhentää haluttuun mittaan ja painoon. Siimoja on mahdollistaa lyhentää aina noin 13 metrin mittaan ilman, että siiman ominaisuudet kärsivät. RM Floatin monipuoliset kustomointi vaihtoehdot antavat mahdollisuuden tehdä tästä siimasta erinomaisen kelluvan ampumapään myös lyhyemmille kahdenkäden vavoille.
•Pieni tehdaslenkki siiman etupäässä
•Käytä suoraan paketista tai leikkaa mieleiseksesi
•Pitkä heittoinen, mutta helposti käsiteltävä ampumapää
•Väri: Mist Blue

Guideline RM Float Evolve
 Guideline RM Float Evolve

Hinta: 79.00 € 89.90 €
Tuotekoodi: 101823

#9/10

#10/11

#11/12


 
 Ostoskori

Nippon Verkko Oy, Harjuntausta 1, 33400 Tampere, Finland
puh. 010 423 3400, fax 03 214 8116, sähköpostiosoite info@nipponverkko.fi
Viimeksi päivitetty 2019-03-21 08:25:32