PERHOKALASTUKSEN TARJOUKSET!

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] >>>

Keeper KV Rod #6

Keeper KV Rod #6
Keeper KV on keskitoiminen yhdenkäden perhovapa. Sen pehmeä toiminta tekee heittämisestä helppoa ja väsyttämisestä nautinnollista. Aihio on väriltään mattamusta ja sen sidokset ovat harmaita hopeisilla koristesidoksilla.

Keeper on suomalaisen välinevalmistaja Vision Groupin kehittämä brändi. Sen tuotteet on suunniteltu tekemään kalastamisesta helppoa ja nautinnollista.

• Neljäosainen aihio on helppo kuljettaa
• Keskitoiminen (medium) aihio
• Toimitetaan vapasukan kanssa
• Aihion viimeistely on mattamusta ja sidokset hopeita ja harmaita
• Titaaninvärinen kelankiinnike
• Vavassa half wells kahva

#6, pituus 9"

 

39.00 €
79.00 €


Loop Evotec Cast

Loop Evotec Cast
Kalastat sitten pienien jokien taimenia tai suurilla perhoilla Atlantin lohta, Evotec Cast
- Aihio esteettisen helmiäisen harmaalla viimeistelyllä.
- Korkealaatuinen korkkikahva, jossa vahvikkeena sekoite-korkkia.
- Kolmionmuotoinen 3-pin alumiininen kelakiinnike kirkkaaksi anonisoidulla viimeistelyllä.
- Kromiset Snake -vaparenkaat.
- Toimitetaan kangaspussissa ja kuusikulmaisessa vapaputkessa.
Luokka:#9.
Pituus:14'.
Osia:4.
Toiminta:Medium-Fast.
Paino:230g.

 

479.00 €
799.00 €


TFO Finesse #3  7´9

TFO Finesse #3 7´9
Finesse-sarja on osoitus siitä, miten nykyaikaisen perhokalastuksen isä Lefty Kreh osasi speksata perhovavan. Finesse on tahtipuikko pehmeään, tarkkaan ja herkulliseen pinturointiin, larvastukseen ja nymfi-kalastukseen.

Finesse kääntää perukkeen erittäin vaivattomasti ja takaheitot sujuvat ajatuksen lailla ilman turhaa voiman käyttöä. Lyhyemmät mallit ovat kotonaan syheröisillä vesillä ja pidemmät mallit paikoissa, missä siimalle halutaan antaa laajaa kaarta tai onkitaan yliolanheitoilla.

Maukkaasta ja tyylikkäästä viimeistelystä kertovat ruusupuinen kelakiinnike ja tumman oliivinen aihio.

 

139.00 €
192.00 €


Vision Vipu #7   10´

Vision Vipu #7 10´
Neliosaiset vavat ovat selkeästi keskitoimisia, joka tekee niistä hyviä yleisvapoja melkein kaikkiin mahdollisiin kalastustilanteisiin. Kirkkaankeltaiset merkinnät sopivat hyvin tummanruskeaan aihioon ja tuloksena on erittäin harmoninen kokonaisuus. Kevyemmissä luokissa on punertavanruskeat puiset ja raskaammissa luokissa mustat metalliset kelakiinnikkeet. Raskaammissa luokissa korkkikahvat ovat full wells -mallisia ja kevyemmistä löytyy vastaavasti half wells. Raskaissa luokissa on lisäksi jatkokahvat (fighting butt) siltä varalta, että saat siimasi päähän jonkun todella ison vesihirviön. Vipu-sarjan vavoissa klassinen ulkonäkö on yhdistetty helppoheitettävyyteen erittäin onnistuneesti, ja kaiken hyvän lisäksi ne ovat vielä naurettavan halpoja. Vapa toimitetaan ruskeassa cordura-muovisissa vapaputkessa.

 

69.00 €
159.00 €


TFO Finesse #4   8´9

TFO Finesse #4 8´9
Finesse-sarja on osoitus siitä, miten nykyaikaisen perhokalastuksen isä Lefty Kreh osasi speksata perhovavan. Finesse on tahtipuikko pehmeään, tarkkaan ja herkulliseen pinturointiin, larvastukseen ja nymfi-kalastukseen.

Finesse kääntää perukkeen erittäin vaivattomasti ja takaheitot sujuvat ajatuksen lailla ilman turhaa voiman käyttöä. Lyhyemmät mallit ovat kotonaan syheröisillä vesillä ja pidemmät mallit paikoissa, missä siimalle halutaan antaa laajaa kaarta tai onkitaan yliolanheitoilla.

Maukkaasta ja tyylikkäästä viimeistelystä kertovat ruusupuinen kelakiinnike ja tumman oliivinen aihio.

 

139.00 €
196.00 €


Hatch Finatic H9P

Hatch Finatic H9P
Mikäli olet unelmoinut kelasta jossa on Ferrarin näköä, tunnetta ja suorituskykyä, niin älä unelmoi enää, se on tässä. Suunniteltu 9-12 luokan siimoille. Tämä on mahtava kela tiukaan merikalastukseen tai kaksikätisillä tapahtuvaan lohenkalastukseen.
•Pintakäsittely: Type 2 eloksointi
•Suositellut siimaluokat: 9-12
•Halkaisija: 10,8cm / 4.25”
•Leveys: 3,49cm / 1.375”
•Paino: 300g / 10.6oz

 

499.00 €
899.00 €


Guideline Haze V2 #4/6

Guideline Haze V2 #4/6
Guideline Haze V2 kelat ovat perineet tyylin ja muotoilun muilta Guideline perhokeloilta, tarjoten suorituskykyä ja tarkoituksenmukaisuutta kilpailukykyiseen hintaan. Hazen asenne ja tyylikkyys on luotu viimeistä piirtoa myöten valmistaen kela korkealuokkaisesta T6061 alumiinista, jota perhokeloissa yleisesti käytetään. Musta, kova eloksoitu ja kiiltävä pinnoite on aina tyylikäs valinta ja se sopii hyvin yhteen Guideline- tuotteiden kanssa. Burgundin punainen kelan jarrusylinteri luo kelan ulkonäölle viimeisen silauksen. Kelan moderni jarrujärjestelmä on luotu hyödyntäen viimeisintä teknologiaa.

Pehmeä jarrujärjestelmä on suunniteltu pinottujen jarrulevyjen varaan. Haze V2 keloissa jarrutus perustuu Hiilikuitu/Korkki/Rosterilevyihin, joiden määrä on suhteessa kelan kokoon. Suljettu ja vesitiivis sylinteri suojaa jarrua lialta ja pölyiltä, näin ollen jarru säilyy luotettavana äärisäädöilläkin. Jarrun tehoa on helppo säätää isosta nupista, joka sijaitsee rungon ulkoreunalla. Kelassa on maltillinen räikkä, joka naksuttaa niin sisään kelauksella kuin ulospäin vedossa. Haze kelat on suunniteltu modernin laajakehäisiksi ja niissä on leveähkö puola, joka imaisee helposti reilun määrän pohjasiimaa kuin myös lempi perhosiimasi kaikissa viidessä luokassa. Kaikissa malleissa on suljetuksi sorvattu kehä, joka tekee keloista tukeva rakenteiset ja estää ohuita juoksusiimoja löytämästä rungon ja puolan väliin. Keloja voidaan käyttää niin vasen- kuin oikeakätisenä ja kätisyyden vaihto onnistuu seuraamalla kelan mukana tulleita ohjeita.

Right

Left


 

139.00 €
249.00 €


Loop Rod & Reel bag

Loop Rod & Reel bag
Loop vapa & kelalaukku on näppärä laukku johon saat mahtumaan tarpeesi mukaan useamman vavan, kelan ja mitä nyt matkaasi kulloinkin tarvitset. Sisäpuolen seinämät ovat muunneltavissa. Laukku on valmistettu vettä hylkivästä 420D Nylon kankaasta PVC sisäpuolella. Laukun sisällä on läpinäkyvät taskut johonka saat näppärästi perukkeet ja muut pientarvikkeet. Ainutlaatuinen tuote, jossa säädettävät pehmeät kantoviilekkeet tuovat mukavuutta selässä kantaessa.

- Laukkuun mahtuu 4-osaiset max 10´pitkät vavat ja kaksikätisistä 5-osaiset vavat aina 15`asti.
- Suojaava iskunkestävä runko
- Roiskevesitiiviiksi 420D Nylon kangas ja sisäpuolella PVC
- 3 Läpinäkyvää taskua sisäpuolella kannessa

- piilotettavat ja säädettävät olkahihnat
- vuorattu pehmeä täyte
- säädettävät välilevyt
- vahva kantokahva

(Värit: sininen / musta, Mitat: 90 x 24 x 10 cm)

 

139.00 €
179.00 €


Guideline Kaitum Jacket kahluutakki

Guideline Kaitum Jacket kahluutakki
Guideline Kaitum Jacket on edullisemman pään kahluutakki hyvillä ominaisuuksilla. Hyvä vedenpitävyys, isot rintataskut, käsien lämmittelytaskut ja muutama kiinnityskohta tekevät tästä hintalaatusuhteeltaan erinomaisen takin, joka täyttää useampien kalastajien vaatimukset. Hieno mattamusta väritys ei ole arka lialle.

Ominaisuudet:
•2-kerros 100% Nylon Taslan
•Hengittävyys: 3000 mm
•Vedenpitävyuys: 10000 g/m2/24h
•Väri: Graphite (musta/tummaharmaa)
•Paino: koko L 740 g
•Säädettävä huppu, hihat ja helma
•Yhteensä 5 taskua: 2 isoa rintataskua tarrakiinnityksellä, 1 rintatasku vetoketjulla ja 2 käsien lämmittelytaskua
•Mukana etuosassa jojo, 1 kiinnityslenkki ja niskaosassa kiinnityslenkki haaville

Koko M

Koko XL


 

132.00 €
189.00 €


Loop Lainio 3L

Loop Lainio 3L
Huippulaatua kalastajille! Laadukas ja kestävä 3 kerroksinen kangas. 15000m2/24h hengittävyys, erinomainen istuvuus. Kolme suurta taskua+Fleece lämmittelytaskut, kunnon YKK-vetoketjut, D-luuppi selässä haaville.

Väri Carbon Grey tai Swedish Blue

Suunniteltu Ruotsissa, valmistettu EU.ssa.

Koko M (Carbon Grey)

Koko XL (Swedish Blue)


 

381.00 €
545.00 €


Guideline Alta Sonic Tizip Wader

Guideline Alta Sonic Tizip Wader
Guideline Alta Sonic TiZip -kahluuhousut ovat uusin pro-malli Guidelinen kahluuhousuvalikoimaan. Edelliset Alta Sonic -kahluuhousut ovat saaneet uuteen malliinsa huomattavia uudistuksia!

Guideline Alta Sonic TiZip -kahluuhousut ovat ns. "ultraäänihitsatuilla" saumoilla varustetut, joka tarkoittaa sitä, että saumoissa ei ole käytetty lainaan ompeleita, eikä niissä siis ole lainkaan reikiä! Tämä mahdollistaa litteämmän ja paremmin kulutusta kestävän sauman.

Koko M

Koko XL


 

419.00 €
559.00 €


Vision Space Fluoro materiaali

Vision Space Fluoro materiaali
-Tiivis yhtenäinen materiaali leikkaa hyvin pintajännityksen ja uppoaa hyvin (ei paras vaihtoehto normaaliin pintaperho kalastukseen)
-Keskijäykkä fluorocarbon, jossa on erittäin hyvä solmukestävyys ja vetolujuus
-Helposti sidottava materiaali, jossa on vain vähän siimamuistia
-Tasaisen pinnan ansiosta kestää hyvin kulutusta
-Sietää UV-valoa ja kemikaaleja paremmin kuin nylon perukkeet
-Peruke oikenee hyvin myös tuulisissa olosuhteissa

0X

1X

2X

3X

4X

5X

0,30mm

0,32mm

0,38mm

0,40mm

0,45mm

0,50mm

0,70mm

0,90mm


 

7.95 €
15.90 €


Ace Skagit Float+T14 tip

Ace Skagit Float+T14 tip
Jos haluat päästä syvälle, käyttää isoja ja raskaita perhoja ja silti säilyttää siimanhallinnan, Ace Skagit (F) + T-tip on juuri oikea systeemi sinulle. Kelluvat Skagit päät kattavat kaikki relevantit vapaluokat ja pituudet. T-tip kärkiä löytyy kolmessa eri pituusluokassa ja kolmessa eri painoluokassa. T-tipin pituus ja uppoamisnopeus valitaan kalastuspaikkasi mukaan, ei sen mukaan mitä luulet että siimasi kykenee heitämään. Skagit päät ja T-tipit on varustettu molemmin puolin lenkeillä käytön helpottamiseksi. Kaikki Ace Skagit siimat toimitetaan sopivalla T14 kärjellä. Sen pituus vaihtelee siiman painon mukaan.

50g/770gr


 

45.00 €
79.00 €


Vision Big Daddy

Vision Big Daddy
Vision Big Daddy on siima joka on suunniteltu isoille suuren ilmanvastuksen omaaville perhoille. Siinä on lyhyt 8.5 m pitkä kiinteä ampupää, jossa on erittäin jyrkkä etukartio. Se mahdollistaa perukkeen erinomaisen oikenemisen isoilla tuuheilla perhoilla kalastettaessa. Niukasti venyvä ydin yhdistettynä erittäin liukkaaseen Teflon pohjaiseen pinnoitteeseen siirtää heittoenergian parhaalla mahdollisella tavalla ja mahdollistaa kovaleukaisten kalojen koukuttamisen myös pitemmiltä etäisyyksiltä. Lyhyttä ja painavaa päätä on helppo käsitellä ja heittää, ja samalla hiukan tavanomaista paksumpi juoksusiima mahdollistaa pidemmän lennon ilman että heitto sortuu.

Big Daddy 19g floating

Big Daddy 21g intermediate


 

45.00 €
72.00 €


AirFlo Xceed Super Dri heittosiima

AirFlo Xceed Super Dri heittosiima
Tämä siima on tarkoitettu nopeasti toimivalle vavalle. painavahko etukartio tekee tuulisen sään kalastuksen helpoksi.
Siiman Dri-materiaali hylkii tehokaammin vettä ja likaa kuin mikään muu aine perhosiimojen historiassa. Kaiken lisäksi tämä materiaali vähentää kitkaa.
Tämä pitkäheittoinen ja kitkaton siima tekee heitoista helppoa pienellä rahalla!

WF5F


 

24.50 €
49.00 €


Vision Skagit Intermediate

Vision Skagit Intermediate
Kelluva pää on ilman muuta ykkösvaihtoehto Skagit kalastukseen. Se on naurettavan helppo käyttää ja sillä pärjää useimmissa tilanteissa. Joissain paikoissa pintavirtaukset ovat kuitenkin niin voimakkaita ja/tai kompleksisia, että perhon upottaminen ottisyvyyteen on todella vaikeata ja kelluvaan päähän kohdistuvat virtaukset saavat perhon liikkumaan liian nopeasti silloin kun haluat tarjota sitä kalalle hitaasti. Näiden haasteiden voittamiseksi pää täytyy saada pois pintavirtauksesta. Toisin kuin jotkut arvostetut kollegamme, olemme sitä mieltä, että ei ole mitään syytä jättää pään takaosaa kelluvaksi. Niinpä meidän päämme onkin kokonaan hitaasti uppoava (intermediate). Seikka joka on osoittautunut kullanarvoiseksi erityisesti Skandinavian joilla, jota saattavat olla todella voimakkaasti virtaavia ja melkoisen syviäkin paikoitellen. Kärsimme ehkä hiukan pään ohjailtavuudessa, mutta olemme sitä mieltä että se on pieni hinta siitä että saamme perhomme tarjoiltua juuri niin hitaasti kuin haluamme kaikenlaisissa olosuhteissa.

42g/650gr


 

35.00 €
59.00 €


Vision Skagit Sink 3

Vision Skagit Sink 3
Nyt mennään syvälle. Monien kokeneiden lohenkalastajien yhteisestä toiveesta tuomme 2017 markkinoille nopeasti uppoavan Ace Skagit Sink3 ampumapään. Kun siihen yhdistää sopivan nopeasti uppoavan kärjen (T-tip) ja painotetun perhon saat pyytösi paikkoihin, joista olet aikaisemmin vain unelmoinut. Soveltuvat kärjet myydään erikseen.

35g/550gr


 

35.00 €
59.00 €


Guideline Laxa Jacket Clear Blue

Guideline Laxa Jacket Clear Blue
Guideline Laxa Loft Jacket on takki kalastukseen, retkeilyyn tai vapaa-aikaan. Takkia voi käyttää välitakkina kuoritakin alla tai sellaisenaan päällytakkina.

XL


 

69.00 €
159.00 €


Guideline Alta Hoody Jacket

Guideline Alta Hoody Jacket
Guideline Alta Hoody Jacket kalastukseen tai vapaa-aikaan.

Koko M


 

39.00 €
79.00 €


Guideline Experience Shirt (Graphite)

Guideline Experience Shirt (Graphite)
Guideline Experience Shirt on tyylikäs paita kalareissuun tai vapaa-aikaan.

Koko L


 

39.00 €
89.00 €


[1] [2] >>>

 Ostoskori

Nippon Verkko Oy, Harjuntausta 1, 33400 Tampere, Finland
puh. 010 423 3400, fax 03 214 8116, sähköpostiosoite info@nipponverkko.fi
Viimeksi päivitetty 2019-02-16 09:25:29