KAHLUUVARUSTEET

PERHOLIIVIT JA KANTOJÄRJESTELMÄT | KAHLUUTAKIT | KAHLUUHOUSUT | KAHLUUKENGÄT | AURINKOLASIT | MUUT KAHLUUTARVIKKEET

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Vision Caribou perholiivi

Vision Caribou perholiivi
Carbou perholiivissä on useita taskuja ergonomisesti sijoitettuina, vankkatekoisilla vetoketjut. Ulompi nylonkerros on joustava ja vettä hylkivä. Laadukas liivi edulliseen hintaan.
(Kuvassa näkyvät varusteet eivät sisälly hintaan)

Koko M

Koko L

koko XL


 

85.00 €
95.00 €


Keeper Perholiivi

Keeper Perholiivi
Edulliset monipuoliset perholiivit, joissa on taatusti tarpeeksi taskuja (12 kpl). Käyttömukavuutta lisää pehmeä kaulus ja sisäpuolen verkkovuori. Etupuolella kaksi isoa Velcro-tarralla suljettavaa taskua isoille perhoaskeille, 4 pienempää Velcro-tarralla suljettavaa taskua pienemmille askeille ja muille tarvikkeille. 2 isoa vetoketjullista taskua sekä edessä että liivin sisäpuolella. Selässä 2 vetoketjullista taskua. Etupuolella 6 D-rengasta tavaroiden kiinnitystä varten ja selkäpuolella yksi D-rengas haavin kiinnittämistä varten.

koko S

Koko M

Koko L

Koko XL

Koko XXL


 

29.00 €
39.00 €


Vision Mini Bra

Vision Mini Bra
Pieni, mutta tarpeeksi suuri päivän perhoille ja tarvikkeille. Vaihdoimme värejä. Päätaskuun mahtuu suuri perhorasia ja pienempään taskuun mahtuu pienempi rasia tai iso nippu perukkeita, perukesiimoja ja muita pientarvikkeita. Edessä oleva verkkotasku on näppärä tarvikkeille, joita tarvitaan usein ja nopeasti. Niska- ja selkänauhat voi poistaa jos haluat ripustaa tämän laukun vaikka Aqua Day Packin olkaviilekkeisiin tai kahluuhousujen D – lenkkeihin. Mini Bra on helppo pujottaa myös kahluuvyöhön. Niskapehmikkeessä on D – lenkki haavin ripustamista varten.

V3578M. Armeijanvihreä

 

44.00 €
49.00 €


Vision Mega Bra

Vision Mega Bra
Perholiivin, rintalaukun ja pienen päivärepun yhdistelmä. Mega Bran etupuolella on kuusi, sisällä kaksi ja takana yksi vetoketjutasku. Lisäksi siinä on viisi verkkotaskua ja yksi laajennettavissa oleva tilava takatasku, johon mahtuu vaikkapa lounaasi ja kuoritakkisi. Mega Brassa on kaksi integroitua jojoa ja viisi D-rengasta (yksi selässä haavin kiinnitystä varten). Se on helposti säädettävissä kaiken kokoisille ja lyhyt YKK -vetoketju ja/tai pikasolki takaa varman kiinnityksen tarvittaessa. Liivin sisämateriaali on vahvaa verkkoa, joka takaa hyvän ilman kiertämisen. Tämä monikäyttöinen kantojärjestelmä on helppo pukea päälle ja selän toppauksien ansiosta sitä jaksaa kantaa pitkinäkin kalastuspäivinä.

 

99.00 €


Vision Mycket Bra

Vision Mycket Bra
Mycket Bra- rintalaukku osoitti, että käytännöllisesti suunnitellut rintalaukut ovat tulleet jäädäkseen perhokalastajien keskuuteen. Ajatuksella suunnitellut yksityiskohdat, kuten käsien vapaan liikkumisen mahdollistava helppokäyttöisten taskujen sijoittaminen keskelle rintaa tekevät Mycket Bra:sta todella käytännöllisen. Rintalaukun korkeus on säädettävissä mittojesi mukaan.

Voit halutessasi irroittaa etuosan ja takaosan helposti toisistaan. Voit käyttää etuosaa yksikseen mukana tulevien niska- ja vyötärölenkkien avulla tai kiinnittää se Aqua Day Pack reppuumme tai melkein mihin reppuun tahansa.

 

75.00 €


Vision All In One Bag black

Vision All In One Bag black
Monipuolinen ja hyvin varusteltu laukku on valmistettu tukevasta ja kulutusta kestävästä Oxford-nailonista. Laukun keskiosasto on tilava ja tarkoitettu vaatteiden säilytykseen. Siinä on u:n muotoinen läppä, jossa on tukeva vetoketju kahdella vetimellä. Keskiosastossa on myös kuusi verkkotaskua ja joustavat pidikkeet, jotka pitävät tavarat hyvin paikoillaan. Laukussa on märkiä kahluuvarusteita varten tilavat päätylokerot, joiden yläosat ovat verkkoa ja pohjalla on valuma-aukot. Laukun etusivulla on tilava tasku tarvikkeille.

Mitat: 77 x 32 x 32cm.

 

49.00 €
59.00 €


Vision Aqua Day Pack

Vision Aqua Day Pack
Tummanvihreä Aqua Day Pack on täysin vedenpitävä reppu, joka sopii parhaiten päiväretkille. Siinä on sisäiset ja ulkoiset verkkotaskut. Lisäksi repun ulkopinnassa on nailoniset kiinnityslenkit sekä elastinen nauha, jonka alle voi pujottaa vaikka kahluutakin. Olkaviilekkeiden D-lenkkeihin voi kiinnittää esim. Mini Bran. Repussa on pikalukitus, joten se on helppo ja nopea avata ja sulkea.

Tuotekoodi: V5308G

Ulkomitat: 50x29x17 cm

Paino: 900g

 

99.00 €
109.00 €


Vision Aqua Handles

Vision Aqua Handles
Loistava yleislaukku aktiiviselle kalastajalle. Sen sisään mahtuu helposti tärkeimmät perhorasiasi ja normikokoinen kamerakin. Säädettävässä vyössä on pienet taskut joiden sisästä löytyvät verkkotaskut esimerkiksi juomapulloille tai muille tarpeellisille tavaroille. Pienempi roiskeveden tiivis ulkotasku pitää perukerullasi ja perukkeesi helposti saatavilla. Vyölaukussa on rullaamiseen ja solkiin perustuva pikalukitus, joten se on helppo ja nopea avata ja sulkea jopa yhdellä kädellä. Seikka jota kahlaava ja valokuvaava perhokalastaja osaa arvostaa keskellä koskea kalan haavitessaan. Muistathan että laukku on vesitiivis vain ja ainoastaan jos se on suljettu kunnolla.

Tuotekoodit
V5310G (vihreä)

Koko: 29cm x 12cm x 18cm

Paino: 400g

 

49.00 €
59.00 €


Vision Aqua Sling

Vision Aqua Sling
Aqua Sling antaa sinulle vapauden keskittyä kalastamiseen. Laukku on pois tieltäsi selässäsi kunnes tarvitset sitä ja silloin yhdellä nopealla liikkeellä saat sen käännettyä etupuolelle ja sinulla on helppo pääsy kaksiosaisen laukun sisään. Laukun molemmissa osissa on lokeroita ja vetoketjutaskuja pienemmille tarvikkeille. Pääosastot ovat tarpeeksi isoja vesipulloille, perhorasioille, kameralle jne. YKK:n roikevesitiiviit AquaGuard vetoketjut pitävät tavarasi kuivana märälläkin kelillä.

 

99.00 €
109.00 €


Vision Aqua Gear Bag

Vision Aqua Gear Bag
Aqua Gear Bag


Pieni monikäyttöinen vedenpitävä pussukka jota voi käyttää esimerkiksi kameran tai pienten perhoaskien kantamiseen jokirannassa. Kameran suojaamiseksi sen sisällä löytyy myös irroitettava neopreenipehmuste. Ulkopuoliseen avotaskuun mahtuu helposti pari ylimääräistä valmisperuketta tai siimarulla. Vyölenkin avulla Aqua Gear Bag on helppo liittää kahluuvyöhösi tai lisämoduliksi Aqua tai Love Handles vyölaukkuihin. Muistathan että tämäkin tuote on vesitiivis vain ja ainoastaan jos se on suljettu kunnolla.

Tuotekoodi: V5311

Koko: 11,5cm x 7,5cm x 15cm.

Paino: 140g

 

29.00 €


Vision Reel Bag

Vision Reel Bag
The Reel Bag has removable inner sections which
can all be adjusted to your differing needs. It has
spacious pockets for reels, spools, tackle boxes,
sunglasses, camera, binoculars and much more.
All your gear is kept safe and dry inside protective
outer cover. The bag is also equipped with a
double zipper and a comfortable handle.

New Navy Blue / Cream color

Size 36cm*27cm*17cm

 

59.00 €


Vision Wader Bag

Vision Wader Bag
Uudessa kahluuvarustelaukussa on irrotettava suojamatto, jonka päällä on helppo pukea kahluuhousut. Suojamattoa voi käyttää myös kätevästi auton istuinsuojana kalapaikkaa vaihdettaessa, jolloin kahluuhousuja ei tarvitse välttämättä riisua. Laukun päällinen on verkkokangasta.
44 x 30 x 32 cm.
V5303N

 

55.00 €
59.00 €


Vision Hard Gear Bag

Vision Hard Gear Bag
Todellinen monikäyttöihme innokkaalle perhokalastajalle. Laukkua voi luonnollisesti käyttää tilavana kelalaukkuna, johon mahtuu iso läjä erikokoisia perhokeloja. Sen näppärä sisäseinäsysteemi mahdollistaa sen helpon muuntelun tarpeiden mukaan. Kelojen lisäksi laukkuun saa pakattua tukevasti järkkärin tai videokameran. Tai voit tietysti käyttää sitä isona perhosidontatarvikelaukkuna matkustaessasi. Sisäpuolen pehmeä kääntyvä välilevy antaa lisäsuojaa kun laukku on suljettu ja sen useat vetoketjulla varustetut taskut mahdollistavat pienten tavaroiden pitämisen hyvässä järjestyksessä ja helposti saatavilla. Muottiin valettu pohja on vesitiivis niitteihin ja tikkaukseen asti, joten laukun uskaltaa jättää veneen pohjalle. Mitat 46cm*32cm*18cm.

 

79.00 €


Vision Travel Bag

Vision Travel Bag
Vision Travel Bag on uutuuslaukku johon mahtuu kaikki tarvittava.

 

99.00 €


Vision Keeper kahluutakki

Vision Keeper kahluutakki
Vedenkestävä kahluutakki kaikkeen kalastukseen. Hyvä huppu ja paljon taskuja.

Koko M

Koko L

Koko XL


 

69.90 €
89.00 €


Vision Vene Kahluutakki

Vision Vene Kahluutakki
Vision Vene Jacket on vedenpitävä ja hengittävä kalastustakki kaikilla herkuilla. Hiukan perinteisiä kahluutakkia paksummasta materiaalista valmistettu takki soveltuu erittäin hyvin myös niihin pahempiinkin keleihin. Sisältää normaalien Vision-takkien hienojen ominaisuuksien (kaarevat hihat, säädettävät velcrokiristykset hihansuissa, helman pikakiristys, iso säädettävä huppu jne.) lisäksi hiukan normaalia suuremman fleecevuoratun kauluksen, sivulla olevat käsienlämmitys taskut on varustettu vetoketjuilla ja sisärintataskuissa on läpiviennit kuulokkeiden piuhalle.

Vision Vene -takin kaikki ulkopuolen taskut on varustettu D-renkailla ja vasemmassa rintataskussa on mikrokuituliina piuhan päässä lasien pyyhkimistä varten. Hopeanharmaat printit ovat kaikki heijastimia. Metsurikuosi (lumberjack) takaa sen, että tämä takki huomataan joka paikassa.

Koko L

Koko XL


 

224.00 €
320.00 €


Vision Lohi Kahluutakki

Vision Lohi Kahluutakki
Vision Lohi on vedenpitävä ja hengittävä kahluutakki. Takin leikkaus perustuu Kust-takkiin, mutta kangas on hieman paksumpaa. Takissa on Visionin kahluutakkien normaalit hienoudet, kuten esimerkiksi kaareviksi leikatut hihat, kädenlämmitystaskut. Säädettävät Velcro-pohjaiset hihansulkijat, kiristettävä helma ja suurikokoinen säädettävä huppu, joka asettuu hyvin lippiksen tai pipon päälle.

Vision Lohi -takissa yllämainittujen ohella on tiettyjä erityisiä ominaisuuksia: fleece vuorattu kaulus on hiukan normaalia isompi, sisäpuolen rintataskussa on läpivienti kuulokkeille ja molemmat ulkopuolen taskut on varustettu sisäpuolelta D-lenkeillä. Vasemman puolen rintataskussa on lyhyeen naruun kiinnitetty mikrokuituliina aurinkolasien puhtaanapitoon.

Koko XL


 

181.00 €
259.00 €


Vision Sade Kahluutakki

Vision Sade Kahluutakki
Vision Sade on täysiverinen kahluutakki, jota on saatavilla sekä normaalilla että Slim- leikkauksella. Tyylikäs Camo- väri on valintasi, kun on tärkeää olla erottumatta ympäristöstä. Sade takki on valmistettu laadukkaasta F3.5 kankaasta, joka on tottakai niin vedenpitävä kuin hyvin hengittävä. Takin kaikki neljä taskua on varustettu vedenkestävin YKK®:n AquaGuard® vetoketjuin, kuten myös takin pää vetoketju. Takista löytyvät Visionin kahluutakeille tunnusomaiset ja käyttömukavuutta lisääväät voimakkaasti kaareutuvat hihat sekä fleece vuorattu korkea kaulus.

Koko XXL


 

139.00 €
198.00 €


Vision Kura Kahluutakki

Vision Kura Kahluutakki
Kura takki on slim fit (tiukka leikkaus) mallinen 3-kerrostakki, joka on tehty F3.5 kankaasta. Siinä on tilavat rintataskut ja niiden alta löytyvät pehmeät käsienlämmittelytaskut. Niissä ei ole sisävuorausta joka heikentäisi takin hengittävyysominaisuuksia ja hidastaisi kuivumista. Takissa on ulkoinen vetoketjulla varustettu "napoleonin" tasku suojassa päävetoketjun suojaläpän alla. Päävetoketjuna käytetään YKK® Aqua Guard® vetoketjua, joka yhdistettynä myrskyläppiin tarjoaa erinomaisen veden- ja tuulenpitävyyden myös vetoketjun alueelle. Isojen taskujen ylläpinnoilla olevat pikkutaskut on varustettu YKK® vetoketjuilla. Hihansuissa on Velcrolla säädettävä kiristys ja säädettävä helma pitää kylmän ilman ulkona. Kolmesta suunnasta säädettävä huppu pitää pääsi kuivana.

Koko XL

Koko XXL


 

119.00 €
169.00 €


Guideline Kaitum Jacket kahluutakki

Guideline Kaitum Jacket kahluutakki
Guideline Kaitum Jacket on edullisemman pään kahluutakki hyvillä ominaisuuksilla. Hyvä vedenpitävyys, isot rintataskut, käsien lämmittelytaskut ja muutama kiinnityskohta tekevät tästä hintalaatusuhteeltaan erinomaisen takin, joka täyttää useampien kalastajien vaatimukset. Hieno mattamusta väritys ei ole arka lialle.

Ominaisuudet:
•2-kerros 100% Nylon Taslan
•Hengittävyys: 3000 mm
•Vedenpitävyuys: 10000 g/m2/24h
•Väri: Graphite (musta/tummaharmaa)
•Paino: koko L 740 g
•Säädettävä huppu, hihat ja helma
•Yhteensä 5 taskua: 2 isoa rintataskua tarrakiinnityksellä, 1 rintatasku vetoketjulla ja 2 käsien lämmittelytaskua
•Mukana etuosassa jojo, 1 kiinnityslenkki ja niskaosassa kiinnityslenkki haaville

Koko M

Koko XL


 

132.00 €
189.00 €


 Ostoskori

Nippon Verkko Oy, Harjuntausta 1, 33400 Tampere, Finland
puh. 010 423 3400, fax 03 214 8116, sähköpostiosoite info@nipponverkko.fi
Viimeksi päivitetty 2019-02-16 09:25:29