PERHOKELAT

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Hatch Finatic H9P

Hatch Finatic H9P
Mikäli olet unelmoinut kelasta jossa on Ferrarin näköä, tunnetta ja suorituskykyä, niin älä unelmoi enää, se on tässä. Suunniteltu 9-12 luokan siimoille. Tämä on mahtava kela tiukaan merikalastukseen tai kaksikätisillä tapahtuvaan lohenkalastukseen.
•Pintakäsittely: Type 2 eloksointi
•Suositellut siimaluokat: 9-12
•Halkaisija: 10,8cm / 4.25”
•Leveys: 3,49cm / 1.375”
•Paino: 300g / 10.6oz

 

499.00 €
899.00 €


Vision XO

Vision XO
Kun tekee niinkin loistavan vapasarjan kuin Visionin XO, se vaatii ehdottomasti kaverikseen samantasoisen kelan! Ja tässä se on, maailmanluokan jarrulla ja kevyellä mutta jämäkällä rakenteella varustettu XO kela! Siimaa mahtuu reippaasti ja uniikki design erottaa sen edukseen muista markkinoiden keloista.

Tyylikäs ulkoasu yhdistettynä hyvin testattuun jarruun ja keveään laajakehäiseen kelaan tekee tästä erittäin sopivan kaverin XO-vavalle. #5-6 sekä #7-8 -luokan jarruissa on tehokas ja tasainen levyjarru.

XO #3-4 259.00 €

XO #5-6 339.00 €

XO #7-8 339.00 €


 

 


Vision XLB

Vision XLB
Vision XLB -kela on kuuluisa musta Junanpysäyttäjä. Nyt XLB on tullut takaisin muutaman vuoden tauon jälkeen parempana ja viileämmän näköisenä, XLB:n tappavan tehokas jarrupaketti on hyvin suojattu ja sen sisällä taikojansa tekee hiilikuidusta, ruostumattomasta teräksestä ja Teflonista kasattu levyjarrupaketti.

Vision XLB on täysrimmillä varustettu kela jonka vuoksi se kestää melkoisia kolhuja ja imee perhosiimasi lisäksi taatusti tarpeellisen määrän pohjasiimaa. Soveltuu painonsa puolesta erittäin hyvin sekä raskaampiin yksikätisiin että kaksikätisiin. Kalastit sitten isoja rasvaevällisiä kaloja reippaassa virrassa tai salamannopeita suolaisen veden torpedoja.

XLB 3

XLB 4,5


 

339.00 €


Vision XLV

Vision XLV
Vision XLV -kelat ovat moderneja, laajakehäisiä keloja, jotka ovat sorvattu yhdestä kappaleesta laadukasta alumiinia. Vahvan levyjarrunsa ansiosta ne sopivat moneen kalastukseen ja kokovalikoima mahdollistaa myös kelan valitsemisen juuri oikeaan käyttöön. EVA-kahva on lämmin ja pitävä, jolloin otteesi ei lipsu kelatessa.

Vision XLV -kelojen design sisältää Visionin V-kirjaimen runkoon sorvattuna. Pienemmissä keloissa kirjain on yksinkertainen V, mutta isomman kokoisissa keloissa on käytetty Visionin klassisempaa V-logoa.

-Laajakehäinen
-Pehmeä levyjarru
-Integroitu vastapaino
-SKF-rasvatut laakerit

XLV 3/4# 209.00 €

XLV 5/6# 209.00 €

XLV 7/8# 219.00 €

XLV 8/9# 249.00 €

XLV 9/10# 269.00 €


 

 


Vision Kalu Reel

Vision Kalu Reel
Vision Kalu -perhokela on työstetty painevaletusta alumiinista. Ulkonäöltään kela muistuttaa hittikela GT:tä. Kalun jarru on suojattu ja jarrupintana toimii ruostumattomasta teräksestä ja hiilikuidusta vamistetut levyt. Jarrunsäätö on tehty nopeaksi ja sen saakin pyöräytettyä minimiltä maksimille yhdellä säätönupin kierroksella. Jarrunupissa olevat merkinnät kertovat selkeästi senhetkisen jarruasetuksen. Puolan irroitus on helpompaa erityisen Pop-Out tekniikan ansiosta, joka mahdollistaa irroituksen yksinkertaisesti painamalla peukaloilla puolaa irti rungosta.

Vision Kalu -kela on tarpeeksi tilava, jotta saat mahtumaan riittävän määrän pohjasiimaa niiden suurten taltuttamiseksi. Materiaalina on painevalettu alumiini, joka on koneistettu lopulliseen muotoonsa. Jarrunsäätönuppi on koneistettua alumiinia. Kelan laakerit ovat valmistettu Japanissa ja jarrulevyt U.S.A.:ssa. Jarrukoneiston suojakuori on sorvattu laadukkaasta alumiinista.

Värit Musta ja Brunette

Kalu 3/4 Musta 119.00 €

Kalu 5/6 Brunette 119.00 €

Kalu 5/6 Musta 119.00 €

Kalu 7/8 Brunette 129.00 €

Kalu 7/8 Musta 129.00 €


 

 


Vision Valu Reel #3/4

Vision Valu Reel #3/4
Valu kelat ovat erittäin hyviä hinta-laatusuhteeltaan. Ne ovat työstettyjä valukeloja, joissa on suojattu ja tasaisesti toimiva jarrusysteemi, jossa on käytetty ruostumattomasta teräksestä ja hiilikuidusta tehtyjä levyjä. Yhden kierroksen jarrunsäätönuppi on tehty kevyestä mutta kestävästä muovista. Valu keloihin saa takuulla riittävästi pohjasiimaa sopivan perhosiiman jatkeeksi.

Väri Cognac

•Peukaloilla painamalla irroitettava puola (POP-OUT)
•Sorvattu jarrupaketin kuori
•360 asteen jarrusäätö
•Jarrupaketissa käytettävä hiilikuituinen jarrulevy tehty USA:ssa
•Kuulalaakerit tehty Japanissa

Luokka / Paino / Halkaiisja / Volyymi / Kapasiteetti
#3-4 / 121 g / 75 mm / 58 cm / WF3 + 50 m 12 lb

 

35.00 €
99.00 €


Guideline Haze V2 #4/6

Guideline Haze V2 #4/6
Guideline Haze V2 kelat ovat perineet tyylin ja muotoilun muilta Guideline perhokeloilta, tarjoten suorituskykyä ja tarkoituksenmukaisuutta kilpailukykyiseen hintaan. Hazen asenne ja tyylikkyys on luotu viimeistä piirtoa myöten valmistaen kela korkealuokkaisesta T6061 alumiinista, jota perhokeloissa yleisesti käytetään. Musta, kova eloksoitu ja kiiltävä pinnoite on aina tyylikäs valinta ja se sopii hyvin yhteen Guideline- tuotteiden kanssa. Burgundin punainen kelan jarrusylinteri luo kelan ulkonäölle viimeisen silauksen. Kelan moderni jarrujärjestelmä on luotu hyödyntäen viimeisintä teknologiaa.

Pehmeä jarrujärjestelmä on suunniteltu pinottujen jarrulevyjen varaan. Haze V2 keloissa jarrutus perustuu Hiilikuitu/Korkki/Rosterilevyihin, joiden määrä on suhteessa kelan kokoon. Suljettu ja vesitiivis sylinteri suojaa jarrua lialta ja pölyiltä, näin ollen jarru säilyy luotettavana äärisäädöilläkin. Jarrun tehoa on helppo säätää isosta nupista, joka sijaitsee rungon ulkoreunalla. Kelassa on maltillinen räikkä, joka naksuttaa niin sisään kelauksella kuin ulospäin vedossa. Haze kelat on suunniteltu modernin laajakehäisiksi ja niissä on leveähkö puola, joka imaisee helposti reilun määrän pohjasiimaa kuin myös lempi perhosiimasi kaikissa viidessä luokassa. Kaikissa malleissa on suljetuksi sorvattu kehä, joka tekee keloista tukeva rakenteiset ja estää ohuita juoksusiimoja löytämästä rungon ja puolan väliin. Keloja voidaan käyttää niin vasen- kuin oikeakätisenä ja kätisyyden vaihto onnistuu seuraamalla kelan mukana tulleita ohjeita.

Right

Left


 

139.00 €
249.00 €


Vision Deep

Vision Deep
Nämä kelat ovat hieman syvempipuolaisia, joten niihin mahtuu varmasti riittävästi pohjasiimaa. Deep keloissa on luotettava ja voimakas levyjarru. Kelat ovat kestäviä ja hienosti viimeisteltyjä, kiitos viimeisimmän valu- ja työstötekniikan. Keloissa on heijastelematon mattapinnoite ja XLA tyylinen puolan pikakiinnitys, ominaisuuksia joihin et ole aikaisemmin törmännyt tämän hintaluokan keloissa. Näitä Koreassa valmistettuja keloja on kahta kokoa, 5/6 ja 7/8.

# 5/6 Black

# 7/8 Black


 

69.00 €
89.00 €


Vision Deep

Vision Deep
Nämä kelat ovat hieman syvempipuolaisia, joten niihin mahtuu varmasti riittävästi pohjasiimaa. Deep keloissa on luotettava ja voimakas levyjarru. Kelat ovat kestäviä ja hienosti viimeisteltyjä, kiitos viimeisimmän valu- ja työstötekniikan. Keloissa on heijastelematon mattapinnoite ja XLA tyylinen puolan pikakiinnitys, ominaisuuksia joihin et ole aikaisemmin törmännyt tämän hintaluokan keloissa.

# 9/10 Black

# 11/13 Black


 

89.00 €
109.00 €


 Ostoskori

Nippon Verkko Oy, Harjuntausta 1, 33400 Tampere, Finland
puh. 010 423 3400, fax 03 214 8116, sähköpostiosoite info@nipponverkko.fi
Viimeksi päivitetty 2019-03-21 08:25:32