PERHOVAVAT

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] >>>

Keeper KV Rod #6

Keeper KV Rod #6
Keeper KV on keskitoiminen yhdenkäden perhovapa. Sen pehmeä toiminta tekee heittämisestä helppoa ja väsyttämisestä nautinnollista. Aihio on väriltään mattamusta ja sen sidokset ovat harmaita hopeisilla koristesidoksilla.

Keeper on suomalaisen välinevalmistaja Vision Groupin kehittämä brändi. Sen tuotteet on suunniteltu tekemään kalastamisesta helppoa ja nautinnollista.

• Neljäosainen aihio on helppo kuljettaa
• Keskitoiminen (medium) aihio
• Toimitetaan vapasukan kanssa
• Aihion viimeistely on mattamusta ja sidokset hopeita ja harmaita
• Titaaninvärinen kelankiinnike
• Vavassa half wells kahva

#6, pituus 9"

 

39.00 €
79.00 €


Loop Evotec Cast

Loop Evotec Cast
Kalastat sitten pienien jokien taimenia tai suurilla perhoilla Atlantin lohta, Evotec Cast
- Aihio esteettisen helmiäisen harmaalla viimeistelyllä.
- Korkealaatuinen korkkikahva, jossa vahvikkeena sekoite-korkkia.
- Kolmionmuotoinen 3-pin alumiininen kelakiinnike kirkkaaksi anonisoidulla viimeistelyllä.
- Kromiset Snake -vaparenkaat.
- Toimitetaan kangaspussissa ja kuusikulmaisessa vapaputkessa.
Luokka:#9.
Pituus:14'.
Osia:4.
Toiminta:Medium-Fast.
Paino:230g.

 

479.00 €
799.00 €


Loop Q Rod

Loop Q Rod
Q-Sarjan taimen/lohivavat tarjoavat laatua pienellä rahalla!
Sarja on luokiteltu keskinopeaksi, joka on monen kokeneemmankin kalastajan suosikki.
Vavat sopivat aloittelevan, kuin kokeneemmankin kalastajan ykköstyökaluksi!
Kaikki Q-sarjan vavat ovat 4-osaisia ja toimitetaan Loop:n vapaputkessa.

-#5-6 Yksikätinen 9" vapa yleistyökaluksi kun etsit yhtä vapaa, millä pärjäät Keski-Suomen taimenkoskilla aina pojoisen harjusvesille.
-#7 Yksikätinen 9"vapa streamerkalastajan ykkösvalinta, isojen perhojen vapa.
-#8-10 Kaksikätinen 13,2-15"vapa Sopii lohen kalastukseen.

#5 mediumfast 215.00 €

#6 mediumfast 215.00 €

#7 mediumfast 215.00 €

#8 mediumfast (13,2" kaksikätinen) 380.00 €

#10 mediumfast (15"kaksikätinen) 380.00 €


 

 


TFO AXIOM2

TFO AXIOM2
TFO:n Axiom II on uuden teknologian älyvapa. Axiomilla onnistuu sekä lyhyet ja napakat heitot ja lisäksi pitkät ja ulottuvuutta vaativat heitot. Vapa mukautuu vaivatta kalastustilanteisiin, ja saattelee perhon matkaan tarkasti ja pehmeästi.

Axiomin aihioon on kerrostettu kevlaria, mikä ehkäisee vavan muodonmuutoksia ja värähtelyjä. Vaikka heitto olisikin voimakas tai terävä, vapa vaimentuu ja palautuu nopeasti. Aihio on TFO:n omaa teknologiaa ja sen patentointi on vireillä.

Vavan aihio on kuultavan ja tumman oliivin vihreä. Sidokset ovat aihion sävyiset. Vaparenkaat ovat Tactical Series –laatua, ja snaket ovat kromatut. Ergonomiset kädensijat ovat flor-laadun korkkia. Vavoissa on kolmea kahvamallia (ks. Info ja kuva). Luokkien 9-12 vavoissa on savun harmaa alumiininen kelakiinnike. Vavassa on kokoamista helpottavat kohdistuspisteet ja myös kelan kiinnittämistä helpottava merkintä. Axiomin mukana tulee vapapussi ja tyylikäs vapaputki.

#5 9´

#6 9´

#7 9´


 

339.00 €


TFO Impact #5  9´ 4-pc

TFO Impact #5 9´ 4-pc
Tfo Impact on oikea vapa sinulle, joka haet vavalta tunnokkuutta ja suorituskykyä.

 

312.00 €


TFO BVK

TFO BVK
BVK-vapojen sunnittelija on nykyaikaisen perhokalastuksen isä ja kehittäjä Lefty Kreh. Vapa heittää vaivattomasti ja pitkälle. Silti vavan tärkeimmäksi ominaisuudeksi Lefty Kreh ei hakenut heittopituutta, vaan kalastavuutta ja tapaa, jolla perhon voi houkuttavasti tarjota kalalle.

BVK-vavat ovat TFO:n uusinta hiilikuituteknologiaa. Vapa on erittäin kevyt, mutta ei hentoinen. Aihio on kuultavan vihreä oliivi. Punokselliset kelakiinnikkeet ovat samaa sävyä. Rikkoutumattomat Tactical SeriesTM vaparenkaat ja kromikyllästetyt siimaanohjaimet ovat kevyet ja kulutusta kestävää suolavesilaatua. Ergonomisesti muotoiltu flor-laadun kontrastoitu korkkikahva kertoo sekin upeasta viimeistelystä. Vavan mukana tulee vapapussi.

4-os

Pituudet:
#5 = 9"
#7 = 9,6"

#5 Vapa 248.00 €

#7 Vapa 288.00 €


 

 


Guideline LPXe Switch #8/9

Guideline LPXe Switch #8/9
Guideline LPXe Perhovapa on maailmanluokan testivoittaja! LPXe vavat ovat kevyitä ja voimakkaita. Vavan aihiot ovat lakkaamattomia, mikä antaa vavoille todella tyylikkään hieman rujomman vivahteen. Jo heti markkinoille tullessaan monen Guidelinen nimeen vannovan kalastajan välitön suosikki!

• Voit käyttää yksi- tai kaksikätisenä
• Erittäin tarkka ja herkkä vapa
• Tyylikäs lakaton viimeistely
• Hintaan sisältyy kova Cordura-vapaputki, sekä vapapussi

Switch kahva. Vavan pituus 11"

 

389.00 €


TFO BVK #7  9´6  4-pc

TFO BVK #7 9´6 4-pc
BVK-vapojen sunnittelija on nykyaikaisen perhokalastuksen isä ja kehittäjä Lefty Kreh. Vapa heittää vaivattomasti ja pitkälle. Silti vavan tärkeimmäksi ominaisuudeksi Lefty Kreh ei hakenut heittopituutta, vaan kalastavuutta ja tapaa, jolla perhon voi houkuttavasti tarjota kalalle.

BVK-vavat ovat TFO:n uusinta hiilikuituteknologiaa. Vapa on erittäin kevyt, mutta ei hentoinen. Aihio on kuultavan vihreä oliivi. Punokselliset kelakiinnikkeet ovat samaa sävyä. Rikkoutumattomat Tactical SeriesTM vaparenkaat ja kromikyllästetyt siimaanohjaimet ovat kevyet ja kulutusta kestävää suolavesilaatua. Ergonomisesti muotoiltu flor-laadun kontrastoitu korkkikahva kertoo sekin upeasta viimeistelystä. Vavan mukana tulee vapapussi.

 

288.00 €


Vision Onki

Vision Onki
Uusi laaja Onki perhovapaperhe sisältää 11 huolella kehitettyä keskitoimista vapamallia, joilla pitäisi pärjätä useimmissa tilanteissa riippumatta kalastatko purolla, joella tai seisovan veden kohteessa. Pohjautuen pitkään historiaamme 3Zone ja Nite/Nite Catapult kaltaisten klassikkosarjojen kanssa, näissä korkealaatuisissa neliosasissa Koreassa tehdyissä vavoissa on vihreänoliivi aihio hiilenharmailla merkinnöillä. Korealaisen high-modulus hiilikuidun (40tn) laatu on jotain sellaista, jota odottaisit löytäväsi vasta paljon kalliimmista vavoista. Sen käyttö mahdollisti sen, että pystyimme kehittämään erittäin kevyitä ja tunnokkaita vapoja. Vapojen muutkin komponentit ovat korkealaatuisia. Esimerkiksi kahvoissa on kapea kumi/korkki vahvistukset niiden kestävyyden varmistamiseksi. Näiden vapojen kanssa rahasi ovat todellakin hyvin sijoitettuja.

- keskinopea toiminta
- kevyt ja herkkä
- neliosainen
- korealaista high-modulus hiilikuitua(40 tn)
- vihreänoliivi aihio hiilenharmailla merkinnöillä

Onki #4 pituus 9" 269.00 €

Onki #4 pituus 10" 279.00 €

Onki #5 pituus 9" 269.00 €

Onki #6 pituus 9" 269.00 €

Onki #6 pituus 9,6" 279.00 €

Onki #6 pituus 10" 279.00 €

Onki #7 pituus 9" 269.00 €

Onki #7 pituus 9,6" 279.00 €

Onki #7 pituus 10" 279.00 €


 

 


Vision Onki Switch

Vision Onki Switch
Visionin Onki- DH & Switch vapasarja koostuu kuudesta mallista, jotka ovat toiminnaltaan moderneja medium-fasteja. Vavoissa yhdistyy tässä hintaryhmässä poikkeuksellisella tavalla keveys, voima sekä tunnokkuus - Tämän mahdollistaa aihioiden korkeakimmoinen 40 tonninen korealainen hiilikuitu, jota on totuttu näkemään vain paljon kalliimmissa vavoissa. Kattava mallisto takaa, että löydät siitä mallin loppukauden pieniin jokikohteisiin joissa heität niin yhdellä kädellä kuin kahdella ja perinteisemmät topakammat mallit suoriutuvat upposiimoista skagitteihin.

Vapojen aihiot ovat oliivin vihreitä, joissa on grafiitin harmaat merkinnät. Aihioiden lisäksi Onki- sarjan vapojen komponentit ovat valittu vastaamaan aihioiden laatua, tarjolla siis laatua myös komponenttien osalta. Nämä vavat tarjoavat erinomaista vastinetta sijoitetuille euroillesi.
•Medium fast toiminta
•Keveitä ja tunnokkaita
•Neliosaisia
•Korkeakimmoista 40ton korealaista hiilikuitua
•Vihreän oliivit aihiot harmain merkinnöin

Onki Switch #6 pituus 11"

Onki Switch #7 pituus 11"

Onki Switch #8 pituus 11"


 

395.00 €


Vision Sisu

Vision Sisu
Vision Sisu -perhovavat korvaavat menestyksekkään Extreme -sarjan, kunnianosoituksena 100-vuotiaalle Suomelle.

Vision Sisu on täydellinen yhdistelmä keveyttä, voimaa, herkkyyttä ja ulkonäköä yhdessä tyylikkäässä paketissa. Loistava vapavalinta taimenelle, harjukselle, lohelle tai ihan mille tahansa kalalajille joka asustaa kalastamissasi joissa. Kevyemmät luokat tarjoavat kevyen ja herkän työkalun pintaperho- ja nymfikalastukseen, mutta samalla niiden tyvistä löytyy tarpeeksi potkua tuulisiin keliin jopa kaikkein ahtaimmissa paikoissa. Raskaammat luokat ovat varma valinta pikkukalajäljitelmillä kalastamiseen ja ne soveltuvat hyvin myös lohen pyyntiin. Näiden vapojen toiminta soveltuu erinomaisesti yhdenkäden Spey-heittoihin.
•toimitetaan kankaisessa suojapussissa ja tyylikkäässä kolmionmuotoisessa vapaputkessa
•aihio on valmistettu huippulaatuisesta hiilikuidusta
•varustettu laadukkailla komponenteilla
•4. osainen

Sisu #5 pituus 9" 425.00 €

Sisu #6 pituus 9" 425.00 €

Sisu #7 pituus 9,6" 435.00 €


 

 


Vision XO Single Hand

Vision XO Single Hand
Vision aloitti XO-projektin virallisesti vuonna 2013. Tavoitteena oli luoda vapasarja, joka olisi selkeästi parempi kuin kaikki aikaisemmat Viisionin vapasarjat – joka suhteessa. Vision kokeili ja testasi lukuisia eri toiminta- ja materiaalivaihtoehtoja. Tarpeeksi hyvä ei riittänyt tämän vapasarjan kohdalla – sen täytyi olla niin lähellä täydellistä kuin vain oli mahdollista. Vision halusi saada vapaan pienen fyysisen palasen Suomea korostamaan sitä seikkaa, että olemme 100% suomalainen yritys. Joten olkaa hyvät, tässä on Visionin paras vapasarja.
•Hiomattomat ja maalaamattomat aihiot parhaan mahdollisen toiminnan takaamiseksi
•Uudentyyppinen ”nanonano” sidoshartsi yhdistettynä parhaaseen hiilikuituun
•Suomalaisesta visakoivusta Suomessa tehty kelakiinnikkeen välipala
•Tarkkuustyöstetty alumiininen kelakiinnike
•Huippulaatuista high-density korkkia kumi-korkkiseos vahvikkeilla
•Patentoidut yksijalkaiset joustavat titaaniseosvaparenkaat (snake guides) amerikkalaiselta REC Components:ilta
•Titaaniset alimmat vaparenkaat (stripping guides) amerikkalaiselta American Tackle Company:lta
•Toimitetaan mustassa alumiinisessa vapaputkessa vapapussin kera
•Sunniteltu ja kehitetty Suomessa. Testattu ympäri maailmaa

XO #5 pituus 9" 745.00 €

XO #6 pituus 9" 745.00 €

XO#7 pituus 10" 765.00 €


 

 


Vision XO Double Hand

Vision XO Double Hand
XO kahdenkädenvavat seuraavat samaa ideologiaa, kuin aiemmin julkaistutyhdenkädenvavat. XO vapojen suorituskyvyn täytyy ylittää kaikki meidän aiemmatkahdenkädenvavat. Tuotepäällikkömme hieroivatkin käsiään, tietäen että näidenvapojen kanssa ei säästellä minkään komponentin osalta. Kaikki osat ovat parastamitä markkinoilla on tarjota, lähtien tietysti vavan sydämestä, eli aihiosta. XOkahdenkädenvavoissa on hiomaton ja maalamaton aihio, aivan kuten yhdenkädenvavoissa,maksimaalisen toiminnan saavuttamiseksi. Aihio on sekoitus parhaita hiilikuituja,yhdistettynä ainutlaatuisella nano-hartsilla. Titaaniset strippi- ja yksijalkaisetREC renkaat varmistavat parhaan mahdollisen toiminnan, sekä sen ettei korroosioongelmia esiinny missään olosuhteissa. Kahvan korkki on parasta mahdollistaportugalilaista AAAA laatua. Kelakiinnikkeen toiminta sai suurta kiitostatestaajilta. Moni totesi kuinka helppoa isosta ja hyvin muotoillusta kiinnitysmutterista oli tarttua ja kiristää kela tiukasti kelakiinnikkeeseen kiinni.Kaiken tämän viimeistelee kelakiinnikkeen välipuu, joka on suomalaista visakoivua.Vavoissa on puolinopea toiminta.
- Hiomaton ja maalamaton aihio, maksimaalisen toiminnan saamiseksi
- 4-osainen
- Aihio on sekoitus parhaita hiilikuituja,yhdistettynä ainutlaatuisella nano-hartsilla
- Kelakiinnikkeen välipuu suomalaista visakoivua
- Tarkkuuskoneistettu alumiininen kelankiinnike
- Korkki on parasta Portugalilaista AAAA luokan korkkia
- Titaaniset strippi- ja yksijalkaiset REC renkaat
- Toimitetaan todella tyylikkäässä metallisessa suojaputkessaa
- Suunniteltu ja kehitetty Suomessa
- Omat verkkosivut www.xoflyfishing.com

XO DH #9 pituus 14,4" 1095.00 €

XO DH #10 pituus 14,8" 1095.00 €


 

 


Vision Tool Cork DH

Vision Tool Cork DH
Tool DH vavat ovat olleet meille melkoisia arvoituksia ensiesittelystään reilut 2 vuotta sitten. Mattamusta aihio poikkeuksellisella kelakiinnikkeellä ja ohuella mustalla EVA kahvalla antaa Tool vavoille aivan omanlaatuisen ulkonäön. Jopa niin omanlaatuisen, että jotkut konservatiivisemmat kalastajat ovat kieltäytyneet edes testaamasta niitä. Olemme kokeneet sen erittäin harmillisena, koska tiedämme että suuri enemmistö testaajista on pitänyt näiden vapojen tasaisen voimakkaista toiminnoista. Koska halusimme, että mahdollisimman moni kalastaja pääsisi kokeilemaan näiden mahtavien vapojen toimintaa, esittelemme korkkikahvaiset Tool DH vavat:

•Keskinopea / nopea toiminta
•Neliosaisia vapoja
•Mattamusta aihio ilman merkintöjä
•Uudentyyppinen kelakiinnike
•Tulee kolmionmallisessa Cordura muovisessa vapaputkessa

Tool Cork DH #9-10 pituus 14"

Tool Cork DH #10-11 pituus 15"


 

529.00 €
589.00 €


Vision Merisuola

Vision Merisuola
Merisuola perheen runkona toimivat kevyet neliosaiset nopeatoimiset suolaisen veden vavat.
Kaikisssa hiilikuituvavoissa käytetään hiilikuituja, jotka liitetään tosiiinsa liimaalla ne jollakin sidosaineella. Sidosaine, jossa on mukana mikroskooppisen (nano) pieniä piidioksidi hiukkasia, tarjoaa useita hyötyjä perinteisiin sidosaineisiin nähden ja mahdollistaa mm. kevyempien aihioiden valmistuksen. Merisuola vavoissa on markkinoiden parhaat kaksijalkaiset RECin valmistamat titaaniyhdistelmä snake-tyyppiset vaparenkaat ja titaaniset alimmat isoimmat vaparenkaat (stripping guides). Molemmat tyypit on valmistettu Yhdysvalloissa.

Merisuola #7 pituus 9" 795.00 €


 

 


Vision Glass Streamer #6

Vision Glass Streamer #6
Vision Glass Streamer -lasikuituvavat ovat uuden polven lasikuiduista valmistettuja laatuvapoja. Voit unohtaa 60-luvun löysät ja ryhdittömät vavat, sillä materiaalin lisäksi niillä ei ole juuri mitään yhteistä modernien lasikuitujen kanssa. Näissä vavoissa yhdistyy moderni aihion toiminta yhdistettynä loputtomaan joustoon. Vavat tuntuvat kevyiltä kädessä sekä kalastustilanteissa. Aihioissa on voimaa, vaikka aluksi ne voivatkin tuntua hieman pehmeiltä nopeisiin hiilikuituihin tottuneelle.

-2 -osainen

-Kromipinnoitetut ruostumattomasta teräksestä valmistetut vaparenkaat

-Vihreä aihio

-Laadukkaasta portugalilaisesta korkista valmistettu Full Wells kahva, sekä fighting butt.

-Matta musta alumiininen kelakiinnike lasikuituinsertillä

-Toimitetaan vapaputkessa vapapussin kera

-Paino 112 grammaa

 

279.00 €


Vision Glass Daddy #9

Vision Glass Daddy #9
Unohda miltä lasikuituvavat tuntuivat ennen! Glass-sarjan vavat ovat todella kevyitä ja venyvät loputtomasti.

•Kromatut, ruostumattomaksesta teräksestä valmistetut vaparenkaat
•EVA-kahvat
•Mattamusta alumiininen kelakiinnikke
•Mukana kankainen vapaputki
•Luokka: #9
•Pituus: 8' (244 cm)
•Paino: 165 g
•2 osainen

 

279.00 €


Vision Big Daddy TI #9

Vision Big Daddy TI #9
Big Daddy vavat ovat loistava valinta isojen suuren ilmanvastuksen omaavien perhojen heittämiseen. Niiden voimakas keskinopea toiminta tuntuu miellyttävältä heittää ja se antaa anteeksi heittäjän mahdolliset pienet ajoitusvirheet. Siitä huolimatta vavasta löytyy potkua sen kaikkein suurimmankin hauen väsyttämiseen. Neliosaisina ne kulkevat hyvin matkaavan perhokalastajan mukana. Mustat EVA kahvat ovat erityisen mukavia käyttää silloin kun keli muuttuu ikäväksi.
Tämä 8,8" #9 on erikoismalli, joka huomataan joka paikassa sen rohkean ulkonäkönsä ansiosta. Vaparenkaat on tehty titaanista, niin että ne kestävät suolaisen veden käyttöä. Vapa toimitetaan erityisessä lasikuituisessa vapaputkessa vapapussin kera.

 

309.00 €


Vision Big Daddy #9

Vision Big Daddy #9
Big Daddy vavat ovat loistava valinta isojen suuren ilmanvastuksen omaavien perhojen heittämiseen. Niiden voimakas keskinopea toiminta tuntuu miellyttävältä heittää ja se antaa anteeksi heittäjän mahdolliset pienet ajoitusvirheet. Siitä huolimatta vavasta löytyy potkua sen kaikkein suurimmankin hauen väsyttämiseen. Neliosaisina ne kulkevat hyvin matkaavan perhokalastajan mukana.

 

249.00 €


IKON #2/3   10´2

IKON #2/3 10´2
Jatkuvan kehitystyön tuloksena syntyneet nymfivapamme ovat nyt entistäkin kevyempiä ja herkempiä.
Optimoitu 10.2-jalkainen pituus ja voimakas kuitu takaavat vavalle erittäin nopean palautumiskyvyn.
Siro kahva istuu käteen loistavasti tarjoten kalastajalle optimaalisen vapaotteen.

N-sarjalaiset soveltuvat pituutensa puolesta hienosti pienille tai keskisuurille kohteille, mutta toisaalta ulottuvuus riittää myös leveille ja isoille virroille.
Niitä voisikin kuvailla loistaviksi yleisvavoiksi nymfikalastukseen. Vapaa on saatavilla kahdessa eri painoluokassa

Ahio: Korkeamoduuliaihio, lakattu hiilikuitu
Toiminta: Tip flex
Sidokset: Musta
Vaparenkaat: singlefoot / keraaminen stripper, musta
Kahva: Half wells slim , AAA-laatu
Kelakiinnike: Alumiini/korkki insert

 

375.00 €


[1] [2] >>>

 Ostoskori

Nippon Verkko Oy, Harjuntausta 1, 33400 Tampere, Finland
puh. 010 423 3400, fax 03 214 8116, sähköpostiosoite info@nipponverkko.fi
Viimeksi päivitetty 2019-03-21 08:25:32